ULTRAFORMER III, Lifting corporal cu HIFU

Lifting corporal printr-o metodă non-invazivă? Da, cu HIFU!

Vrei să-ți tonifiezi pielea, să slăbești localizat sau să scapi de celulită? Ultraformer III îți vine în ajutor cu tehnologia revoluționară HIFU (Ultrasunete Focusate de Înaltă Intensitate), pentru o remodelare corporală fără durere, fără timp de recuperare și, mai ales, non-invazivă. Această metodă avansată nu doar că stimulează producția naturală de colagen, redând fermitatea pielii, ci și topește excesul de țesut adipos, cu efect de slăbire localizată. Rezultatele procedurii pot dura chiar și 1 an de zile.

ULTRAFORMER III, Lifting corporal cu HIFU

Cum funcționează tratamentul cu Ultraformer III

Ultraformer III este cel mai performant echipament pe bază de ultrasunete focusate de înaltă intensitate (HIFU), utilizat pentru proceduri de remodelare corporală. Datorită tehnologiei sale avansate, acesta oferă rezultate eficiente, similare cu cele obținute prin metode chirurgicale. 

Cu aproximativ 20-30 de minute înainte de a începe procedura, se aplică o cremă anestezică pe zona vizată. Pentru a optimiza efectul anestezic și a garanta o absorbție eficientă, se poate aplica, de asemenea, o folie transparentă peste crema anestezică.

La nivelul zonei de tratament, se vor aplica pe rând 2 manipoli, mai întâi cel de 9 mm și apoi cel de 6 mm. Cu fiecare manipol se vor realiza minim 2 treceri: o trecere în sens orizontal și o trecere în sens vertical, întotdeauna în sensul de lifting al pielii.  

Ultraformer III va emite impulsuri calde de energie cu ultrasunete, focusate, în profunzimea straturilor pielii. Energia pulsată de înaltă intensitate încălzește țesuturile la o temperatură de 65 – 75°C, inducând o serie de leziuni termice. Sistemul imunitar al corpului se va activa pentru a trata aceste leziuni și va stimula neocolageneza (regenerarea colagenului și a fibrelor de elastină).

Prin procesul de regenerare a colagenului și elastinei se obține un efect de remodelare: pielea lăsată de pe corp este ridicată, strânsă, devine mai fermă și mai netedă, iar aspectul celulitei este diminuat.

De asemenea, energia ultrasunetelor are efect de lipoliză, topind excesul localizat de țesut adipos. Efectele maxime ale procedurii cu Ultraformer III devin vizibile, de obicei, la o lună după finalizarea ședințelor de tratament.

Procedura nu are efecte secundare asupra țesutului înconjurător sau asupra pielii. Timp de câteva ore după ședință, zona tratată va fi ușor înroșită și vei simți o senzație asemănătoare cu cea a unei arsuri solare. Aceste simptome vor trece de la sine în câteva zile.

Ultraformer III poate fi utilizat pe: zona decolteului, zona axilei, brațe, abdomen, flancuri, șolduri, coapse, picioare.

Before

Înainte de ședința de tratament

After

După ședința de tratament

Beneficii

Lifting corporal non-invaziv

Tehnologie avansată pentru stimularea producției de colagen

Strânge și ridică pielea lăsată

Redă fermitatea pielii

Elimină excesul localizat de țesut adipos

Diminuează celulita

Efect de remodelare corporală, fără timp de recuperare

Poate fi realizat în orice perioadă a anului

Doctorii / operatorii disponibili pentru această procedură

Dr. Ina Șoșoacă

Dr. Ina Șoșoacă

Medic Dermatolog, Doctor în Științe Medicale, Trainer Internațional

Dr. Ina Șoșoacă, Director Medical, este unul dintre cei mai experimentați medici specialiști în dermatologie și medicină estetică din Romania, fiind doctor în științe medicale. Prin activitatea de cercetare și practică în centre de renume, atât în țară, cât și în străinătate, dr. Ina Șoșoacă este unul dintre pionierii medicinei anti-aging, fiind conectată în permanență la noutățile și inovațiile la nivel mondial.

Durata tratamentului:

30 - 45 minute

Prețul unei ședințe:

1 zonă (corp) – 2,720 lei/ședință

ULTRAFORMER III, Lifting corporal cu HIFU

FAQ’s

Numărul de ședințe necesare pentru remodelarea corporală cu tehnologia HIFU variază în funcție de obiectivele individuale, zona tratată, caracteristicile specifice ale pielii și țesutului adipos al fiecărei persoane. În general, sunt recomandate minim 3 ședințe, efectuate la o lună distanță. Efectul maxim este vizibil la o lună post-tratament, iar acesta se menține între 6 luni și 1 an.

Procedura realizată cu Ultraformer III este, în general, bine tolerată de pacienți. Impulsurile de energie ale ultrasunetelor se simt ca niște înțepături, urmate de o senzație ușoară de căldură. Acestea creează un ușor disconfort mai degrabă decât durere. Cu toate acestea, dacă ai implanturi metalice, cum ar fi protezele, există riscul ca tratamentul să fie mai dureros. De asemenea, zonele osoase sunt mai sensibile.

Înainte de procedură este interzisă administrarea de antiinflamatoare nesteroidiene cu minim 48 de ore înainte de tratament. Este recomandat să eviți expunerea la soare cu două zile înainte de procedură pentru a preveni orice posibilă sensibilitate crescută sau reacții adverse. După procedură este indicat să eviți băile cu apă fierbinte timp de două zile după procedură. În cazul în care te expui la soare, este necesar să folosești o cremă cu factor de protecție 50+.

Contraindicațiile acestui tratament sunt sarcina sau alăptarea, afecțiuni oncologice, dermatite sau infecții active, afecțiuni autoimune, epilepsie, probleme de coagulare a sângelui, tratament cu antiinflamatoare sau anticoagulante.