Masaj Guinot Mirific Body Scrub

Răsfață-ți pielea cu Masajul Guinot Mirific Body Scrub!

Masajul Guinot Mirific Body Scrub este un tratament care îmbină cele mai rafinate tehnici manuale cu 4 uleiuri prețioase, create pentru a oferi o experiență de răsfăț și îngrijire profundă a pielii. Această procedură este concepută pentru a revitaliza, hidrata și hrăni pielea, oferindu-i o senzație de catifelare și strălucire.

Masaj Guinot Mirific Body Scrub

Cum funcționează tratamentul Guinot Mirific Body Scrub

Tratamentul începe cu o exfoliere delicată folosind 4 Uleiuri Prețioase și Semințele Miezului de Caise. Această combinație exclusivă ajută la îndepărtarea eficientă a celulelor moarte ale pielii, pregătind-o perfect pentru a absorbi ulterior produsele de îngrijire.

Uleiurile de Floarea Pasiunii, Primula, Camelia și Argan pătrund adânc în piele, hrănind-o și hidratând-o în profunzime. După tratament, pielea este mai catifelată și mai luminoasă.

Exfoliere delicată

Îndepărtează celulele moarte ale pielii

4 Uleiuri Prețioase

Hrănesc și hidratează pielea

Beneficii

Îmbunătățește textura pielii și o lasă catifelată și hidratată

Oferă revitalizare și relaxare pielii

Oferă pielii un luciu moale și frumos

Durata tratamentului:

30 minute

Prețul unei ședințe:

210 lei/ședință

Pachet 6 ședințe:

1.100 lei/6 ședințe

Masaj Guinot Mirific Body Scrub

FAQ’s

Tratamentul Masaj Guinot Mirific Body Scrub este potrivit pentru oricine dorește să-și îngrijească pielea în profunzime și să experimenteze o senzație de relaxare profundă. Indiferent de tipul de piele, acest tratament oferă beneficii notabile și îmbunătățiri evidente.

Experiența este extrem de plăcută și relaxantă, fără a cauza disconfort sau durere. Te vei bucura de fiecare moment al tratamentului, lăsându-te purtat de senzația de răsfăț și îngrijire.

Pentru rezultate optime, se recomandă o serie de tratamente regulate. Cu toate acestea, chiar și o singură sesiune poate oferi beneficii vizibile și o senzație imediată de îmbunătățire a pielii.