Masaj Guinot Mirific Relaxing Body pentru relaxare și îngrijire a corpului

Revitalizează-ți pielea cu 4 uleiuri prețioase!

Tratamentul Guinot Mirific Relaxing Body oferă o experiență profund relaxantă și revigorantă, concepută pentru a oferi o îngrijire completă a corpului și a minții. Beneficiind de tehnici manuale elaborate și de proprietățile excepționale ale celor 4 uleiuri prețioase, acest tratament ajută la revitalizarea pielii și îmbunătățirea stării generale.

Masaj Guinot Mirific Relaxing Body pentru relaxare și îngrijire a corpului

Cum funcționează tratamentul Guinot Mirific Relaxing Body

În cadrul acestui tratament, terapeutul utilizează manevre învăluitoare și puncte de presiune pentru a elibera tensiunea acumulată în zonele cheie ale corpului, precum gâtul, umerii, spatele, mâinile și picioarele.

 Uleiurile de floarea pasiunii, argan, camelie și primulă sunt încorporate delicat în masaj, oferind o experiență profund relaxantă și revigorantă. Aceste uleiuri îmbogățesc pielea cu substanțe nutritive esențiale, restabilind moliciunea și vitalitatea acesteia.

Exfolierea cu cele 4 uleiuri prețioase și semințe de miez de caise elimină celulele moarte și amplifică beneficiile produselor de îngrijire a pielii aplicate ulterior.

Manevre și puncte de presiune

Eliberează tensiunea acumulată în zonele cheie ale corpului

4 Uleiuri Prețioase

Îmbogățesc pielea cu substanțe nutritive și elimină celulele moarte

Beneficii

Îmbunătățește circulația sângelui

Oferă catifelare și strălucire

Reduce stresul și anxietatea

Elimină tensiunea musculară

Hidratează în profunzime și hrănește pielea

Durata tratamentului:

60 minute

Prețul unei ședințe:

319 lei/ședință

Pachet 6 ședințe:

1.800 lei/6 ședințe

Masaj Guinot Mirific Relaxing Body pentru relaxare și îngrijire a corpului

FAQ’s

Indicat pentru toate tipurile de piele, acest tratament este perfect pentru cei care doresc să scape de stresul cotidian și să își ofere un moment de relaxare și răsfăț.

Procedura este non-invazivă, realizată manual, fiind concepută pentru a oferi o experiență de relaxare profundă și pentru a induce o stare de liniște și calm.

Pentru a obține beneficiile deplină ale tratamentului și pentru a menține starea optimă a pielii, se recomandă programarea unei serii de ședințe regulate. Cu toate acestea, chiar și o singură sesiune poate aduce o stare imediată de bine și revigorare.