Masaj Hydratotal

Armonia Perfectă între Relaxare și Hidratare

Masajul Hydratotal este un tratament personalizat, care îmbină armonios relaxarea profundă cu hidratarea intensivă a pielii. Ideal pentru cei care doresc să se destindă după o zi obositoare sau să își revitalizeze pielea, acest masaj este realizat cu produse de înaltă calitate ce asigură o hidratare durabilă și o textură catifelată. Tehnicile folosite nu doar că eliberează tensiunea musculară, dar stimulează și circulația sanguină, contribuind la o stare generală de bine și la o piele radiantă.

Masaj Hydratotal

Cum funcționează Masajul Hydratotal

Masajul Hydratotal combină tehnici de masaj de relaxare cu aplicarea de produse hidratante, asigurând atât confortul fizic, cât și îmbunătățirea vizibilă a aspectului pielii. Terapeutul folosește mișcări lente și controlate pentru a elibera tensiunea musculară, în timp ce aplică produse hidratante de înaltă calitate care hrănesc pielea în profunzime. Uleiurile și loțiunile utilizate sunt special formulate pentru a pătrunde în straturile profunde ale epidermei, oferind o hidratare de lungă durată și o senzație de piele catifelată.

Tehnici de masaj

Relaxare profundă și reducerea stresului

Mișcări lente și controlate

Eliberează tensiunea musculară

Beneficii

Relaxare profundă și reducerea stresului

Tonifierea și revitalizarea pielii

Hidratare intensă și de durată

Îmbunătățirea texturii și elasticității pielii

Stimularea circulației sanguine și a metabolismului

Ameliorarea tensiunii musculare

Durata tratamentului:

60 minute

Prețul unei ședințe:

300 lei/ședință

Pachet 6 ședințe:

1,600 lei/6 ședințe

Masaj Hydratotal

FAQ’s

Masajul Hydratotal este potrivit pentru cei care doresc să își îmbunătățească starea de bine prin relaxare și hidratare intensivă. Este ideal pentru cei cu pielea uscată sau deshidratată, dar și pentru cei care doresc să-și mențină pielea sănătoasă și elastică.

Procedura nu este dureroasă, întrucât este un tratament non-invaziv, realizat manual, iar tehnicile utilizate sunt blânde și confortabile, menite să inducă relaxarea și să ofere o senzație de bine.

Numărul de ședințe necesare poate varia în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient.