Cocktail de substanțe

Mezoterapia este un tratament non-invaziv care folosește injecții cu vitamine, aminoacizi, enzime, minerale și extracte de plante pentru a întineri pielea și pentru a elimina excesul de grăsime.

Procedura a fost dezvoltată de medicul francez Michel Pistor pentru a calma durerea, în 1952.

Astăzi, mezoterapia este folosită cu rezultate spectaculoase pentru estomparea ridurilor și a cicatricilor și pentru îndepărtarea grăsimii din diferite zone ale corpului.

Cum funcționează mezoterapia?

Tratamentul se realizează cu substanțe active diluate în soluție fiziologică și injectate intradermic, folosind ace subțiri și foarte scurte (4-6 mm). Este personalizat în funcție de nevoile fiecărei persoane. De exemplu, dacă problema este celulita, se introduc ingrediente care stimulează microcirculația și acționează la nivelul vaselor, crescându-le rezistența.

Zonele de tratament pentru mezoterapie

Față - Mezoterapia facială mai este numită și “cocktail-ul frumuseții” - Indicatii: cicatrici, riduri, piele uscată și deshidratată, ten obosit și tern, lipsa de fermitate și elasticitate a pielii, hiperpigmentare

Corp - Indicatii: celulită, depuneri de grăsime localizate, circulație deficitară, retenție de lichide

Cocktail de substanțe

Beneficii

Tratament non-invaziv care nu necesită timp de pregătire

Întinerește fața și hidratează pielea

Netezește ridurile și liniile de expresie prin stimularea producției de colagen

Îmbunătățește tonusul pielii și crește fermitatea acesteia

Activitățile zilnice pot fi reluate imediat, iar riscul de efecte secundare este extrem de scăzut

Redefinește conturul feței, conferind un ten mai luminos

Intensifică fluxul sanguin, microcirculația și drenajul limfatic

Efect anticelulitic și lipolitic, în funcție de ingredientele active injectate

Durata tratamentului:

30 - 45 minute

Prețul unei ședințe:

De la 1.400 lei/ședință

Cocktail de substanțe

FAQ’s

Percepția durerii este diferită în funcție de regiunile de piele afectate și depinde și de sensibilitatea individuală. Cu toate acestea, este un discomfort în general bine tolerat.

De obicei, o ședință de terapie intradermică durează de la 30 la 45 de minute, în funcție de amploarea și numărul de zone de tratat.

Mezoterapia este contraindicată în sarcină și alăptare, persoanelor care suferă de epilepsie, diabet, tulburări de coagulare ale sângelui și în caz de alergii la oricare dintre ingredientele cocktailului. La locurile de injectare, pot apărea reacții locale minore: eritem (roșeață), ușoară sângerare, vânătăi. Aceste reacții dispar spontan în câteva zile, fără a lăsa urme pe piele.