Neck & Decollete Boost de la DermActe

Tratamentul de regenerare a gâtului și decolteului cu ventuze

Tratamentul Neck & Décolleté Boost de la DermActe este o procedură avansată de îngrijire a pielii pentru regenerarea gâtului și decolteului, care vine în completarea tratamentului DermActe Face Cupping Pro, conceput pentru a adresa nevoile specifice ale acestei zone delicate. Utilizând o combinație de tehnici de masaj și tehnologie cu ventuze, acest tratament oferă o soluție eficientă și non-invazivă pentru îmbunătățirea aspectului pielii și revitalizarea gâtului și decolteului.

Neck & Decollete Boost de la DermActe

Cum funcționează tratamentul Neck & Décolleté Boost

Tratamentul Neck & Décolleté Boost utilizează o combinație de tehnnici de masaj și tehnologie cu ventuze, folosite pentru a stimula microcirculația și pentru a rafina textura pielii, ajutând la îmbunătățirea elasticității și fermității epidermei.

Masajul specific aplicat cu ajutorul acestor ventuze contribuie la revitalizarea și reînnoirea țesuturilor, oferind un aspect mai tânăr și mai sănătos gâtului și decolteului.

Ventuzele sunt plasate strategic pe gât și decolteu pentru a crea o aspirație ușoară și a stimula circulația sângelui, ajutând la eliberarea tensiunii musculare și a țesutului conjunctiv.

Tehnologie cu ventuze

Stimulează microcirculația

Plasate pe gât și decolteu

Îmbunătățesc fermitatea și elasticitatea pielii

Beneficii

Ajută la tonifierea și întărirea mușchilor gâtului și a pielii decolteului

Stimulează circulația sângelui și a producției de colagen

Ajută la redensificarea pielii și la refacerea fermității acesteia

Reduce aspectul îmbătrânit și lăsat

Ajută la prevenirea semnelor îmbătrânirii premature

Menține un aspect mai tânăr, mai ferm și mai sănătos

Durata tratamentului:

15 minute

Prețul unei ședințe:

200 lei/ședință/zonă

Neck & Decollete Boost de la DermActe

FAQ’s

Tratamentul este potrivit pentru oricine dorește să își îmbunătățească aspectul gâtului și decolteului. Este ideal pentru persoanele care observă semne de îmbătrânire sau pierdere a fermității în această zonă, dar poate fi benefic și pentru cei care doresc să prevină apariția acestor semne în viitor.

Neck & Décolleté Boost de la DermActe este un tratament delicat și relaxant, fără durere sau disconfort asociat. Pacienții se pot bucura de o experiență plăcută și revigorantă în timpul procedurii, fără a fi necesară o perioadă de recuperare.

Pentru rezultate optime, se recomandă efectuarea tratamentului 1 dată sau de 2 ori pe săptămână timp de 5 săptămâni, ca o cură. În scop preventiv, tratamentul poate fi efectuat 1 dată sau de 2 ori pe lună. Frecvența și numărul de ședințe pot varia în funcție de obiectivele individuale și de starea pielii.