Tratament Dr. Babor TheraPRO

Oferă fermitate și o nuanță uniformă tenului cu Dr. Babor TheraPRO C!

Tratamentul Dr. Babor TheraPRO C reprezintă soluția ideală pentru a oferi fermitate și a uniformiza nuanța tenului, revitalizând și catifelând pielea obosită. Cu o formulă specială îmbogățită cu vitamina C, acest tratament manual este potrivit pentru toate tipurile de piele care prezintă semne de îmbătrânire, cum ar fi ridurile, pierderea tonusului și elasticitatea.

Stabilizează imediat bariera pielii cu Dr. Babor TheraPRO CE!

Tratamentul Dr. Babor TheraPRO CE este un pas esențial pentru stabilizarea imediată a barierei pielii, oferind o îngrijire intensivă cu ceramide pentru a întări pielea și pentru a reda tenului un aspect neted și sănătos. Este opțiunea ideală pentru a completa o cură de tratamente de peeling TheraPRO, datorită formulei sale avansate și a ingredientelor speciale.

Acest tratament manual se remarcă prin utilizarea unei creme bogate în 6 tipuri de lipide, inclusiv ceramidele specifice pielii, și prin aplicarea unei măști cu folie de argint, cunoscută sub denumirea de Silver Power Foil Mask. Aceste elemente, combinate cu tehnologia avansată, ajută la întărirea barierei pielii și la îmbunătățirea stării generale a tenului.

Fortifică și netezește pielea cu Dr. Babor TheraPRO EGF!

Tratamentul Dr. Babor TheraPRO EGF este soluția perfectă pentru a fortifica și netezi pielea, oferind în același timp un efect anti-aging și de fermitate. Conceput pentru a redensifica și a întări structura pielii, acest tratament manual stimulează activ reînnoirea naturală a pielii și mecanismele esențiale de întinerire.

Formulat cu ingrediente puternice și de înaltă performanță, acest tratament asigură o abordare individualizată, adaptată nevoilor specifice ale fiecărui pacient. Prin activarea direcționată a mecanismelor pielii, acest tratament obține rezultate vizibil remarcabile, conferind pielii o senzație fermă și o textură aspectuoasă.

Tratament Dr. Babor TheraPRO

Durata tratamentului:

60 minute

Prețul unei ședințe:

430 lei/ședință, 1.550 lei/4 ședințe

Tratament Dr. Babor TheraPRO

FAQ’s

Tratamentul Dr. Babor TheraPRO C se adresează pentru toate tipurile de piele care suferă de semne de îmbătrânire, cum ar fi ridurile, pierderea tonusului și elasticitatea.

Acest tratament este destinat tenului sensibil și reactiv, care are nevoie de o regenerare profundă și de desensibilizare pentru a-și recăpăta echilibrul și sănătatea.

Tratamentul este ideal pentru oricine caută să îmbunătățească aspectul și sănătatea pielii, în special pentru cei interesați de reducerea semnelor de îmbătrânire și de obținerea unei pieli mai ferme și mai netede.

Procedura nu este dureroasă, fiind realizată manual și concepută pentru a fi cât mai confortabilă pentru pacient. Fiecare etapă a procedurii este realizată cu grijă și delicat, astfel încât să te simți relaxat pe tot parcursul.

Numărul optim de sesiuni poate varia în funcție de nevoile specifice ale pielii și de obiectivele în ceea ce privește îmbunătățirea aspectului și sănătății pielii tale. Expertul în beauty va efectua o evaluare inițială a pielii și va dezvolta un plan personalizat, adaptat în funcție de aceste criterii.