Radiofrecvență Viora

Menține aspectul tânăr al tenului cu Viora, procedura anti-aging cu efect de lifting facial!

Ridurile și-au făcut apariția pe ten și pielea și-a pierdut din fermitate? Este momentul să treci la următoarea etapă de îngrijire, concentrată pe tratamente faciale anti-aging. VIORA este o procedură non-invazivă care combină radiofrecvența cu masajul cu vacuum pentru a stimula producția de colagen, esențială pentru un ten sănătos, ferm și hidratat. Datorită tehnologiei sale avansate, VIORA oferă rezultate eficiente ce se vor menține pe o perioadă îndelungată.

Radiofrecvență Viora

Cum funcționează tratamentul cu VIORA

Tratamentul VIORA combină radiofrecvența și masajul cu vacuum pentru a stimula regenerarea naturală a colagenului, cu efect de lifting și anti-rid.

Inovația VIORA constă în folosirea radiofrecvenței multi-polare (MULTICORE™), care distribuie energia prin multiple canale. Această distribuție optimizată permite o penetrare eficientă și profundă în țesuturi, asigurând tratamente personalizate pe zone extinse, cu rezultate vizibile și de lungă durată.

Tehnologia MULTICORE™ utilizează trei frecvențe diferite (0.8MHz, 1.7MHz și 2.45MHz), plus o a patra care le combină, pentru a acționa direct asupra rețelei de colagen.

Tehnologia SVC (Switching, Vacuum, Cooling) permite reglarea undelor de radiofrecvență în timpul procedurii, în funcție de nevoile fiecărui pacient. De asemenea, tehnologia avansată răcește zona de tratament pentru a asigura un confort sporit pacientului, în special în cazul zonelor sensibile.

Procedura se efectuează cu ajutorul unui aplicator special pentru față. Înainte de începerea procedurii, zona care urmează să fie tratată este curățată, iar apoi se aplică glicerină pentru a preveni contactul direct între dispozitiv și piele. Tratamentul este ajustat cu precizie conform parametrilor specifici stabiliți de specialist, în funcție de zona tratată și de rezultatele dorite. 

Odată activat dispozitivul, acesta emite energia radiofrecvenței către zonele țintite, încălzind țesuturile în profunzime. Acest proces stimulează producția de colagen, remodelează țesutul conjunctiv și topește țesutul adipos localizat. Pielea devine vizibil mai fermă și elastică, ridurile și liniile fine se estompează, iar bărbia dublă dispare. 

Vacuumul joacă un rol esențial în ghidarea precisă a radiofrecvenței spre zonele cu probleme, intensificând eficiența tratamentului prin îmbunătățirea circulației sanguine și facilitarea drenajului limfatic.

Procedura este nedureroasă, nu necesită perioadă de recuperare și nu prezintă reacții adverse. Pacienții pot simți o ușoară senzație de căldură sau furnicături pe durata tratamentului.

VIORA poate fi utilizat pe: față, gât și decolteu.

Before

Înainte de ședința de tratament

After

După ședința de tratament

Beneficii

Îmbunătățește fermitatea tenului

Reduce ridurile și liniile fine

Uniformizează textura tenului

Redefinește conturul facial

Procedură non-invazivă

Fără perioadă de recuperare

Durata tratamentului:

30 minute

Prețul unei ședințe:

280 lei/ședință

Radiofrecvență Viora

FAQ’s

Numărul de ședințe necesare variază în funcție de obiectivele individuale ale fiecărui pacient, zona tratată și problemele abordate. În general, pentru tratamentele faciale se recomandă între 3 și 6 ședințe, realizate la un interval de 2-3 săptămâni. După terminarea curei de tratament, se recomandă 1 ședință de întreținere la fiecare 3-6 luni, în funcție de rezultatele individuale.

Cu câteva zile înainte de procedură, evită exfolierea mecanică sau chimică a zonei care va fi tratată. De asemenea, evită bronzarea artificială sau expunerea prelungită la soare. Menține o bună hidratare în zilele premergătoare tratamentului. În ziua tratamentului, evită aplicarea de loțiuni, creme, parfumuri sau orice produs cosmetice pe zona ce urmează a fi tratată. După procedură protejează zona tratată de expunerea la soare, folosind o cremă cu SPF ridicat (50+). Pentru primele 24-48 de ore după tratament, evită saunele, băile fierbinți sau orice sursă de căldură intensă, pentru a reduce riscul de iritare. Continuă să hidratezi bine pielea, folosind produse recomandate de specialistul tău. Îngrijește zona tratată cu delicatețe, fără a folosi exfolianți sau alte produse iritante.

Contraindicațiile acestui tratament sunt infecțiile active sau cronice ale pielii în zona de tratament, prezența implanturilor metalice în zona de tratament, afecțiuni ale pielii, precum eczeme, psoriazis sau herpes activ, sarcina sau perioada de alăptare, tratamente recente cu laser sau peeling chimic, utilizarea medicamentelor anticoagulante sau a celor care afectează procesul de coagulare a sângelui, diabetul necontrolat sau alte boli cronice care afectează procesul de vindecare, afecțiuni autoimune sau imunosupresie, cancer activ sau tratament recent pentru cancer.