Expert Peeling (Youth Peel, In Peel), de la DermActe

Descoperă beneficiile tratamentului Expert Peeling pentru o piele mai tânără și mai strălucitoare!

Un tratament peeling care minimizează semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii prin restructurarea matricei extracelulare dermice, conferind pielii un aspect neted, mai ferm, mai luminos și mai tânăr. Acesta acționează pentru a estompa ridurile și pentru a uniformiza tenul.

Expert Peeling (Youth Peel, In Peel), de la DermActe

Cum funcționează tratamentul DermActe Expert Peeling (Youth Peel, In Peel)

Pasul 1 - Curățarea și pregătirea pielii: După îndepărtarea machiajului cu grijă, pielea este pregătită pentru aplicarea peelingului cu o toleranță crescută. Zonele sensibile sunt protejate.

Pasul 2 - Aplicarea Youth Peel: Se lasă să acționeze timp de 10 minute.

Pasul 3 - Complexul reparator exfoliant: Tratamentul continuă cu aplicarea unui complex reparator. În final, aplicarea îngrijirii post-peeling, împreună cu ecranul solar UV 365 Days, asigură o protecție optimă a epidermei după tratament.

Această combinație unică între un complex exfoliant și un ingredient activ adaptat problemei pielii permite peelingurilor să fie eficiente încă de la prima aplicare, cu rezultate vizibile imediate.

Youth Peel

Tenul devine uniform și strălucitor

Complex reparator exfoliant

Textura pielii este uniformizată și rafinată

Beneficii

Tenul devine uniform și strălucitor

Ridurile și liniile fine sunt estompate

Textura pielii este uniformizată și rafinată

Durata tratamentului:

30 minute

Prețul unei ședințe:

420 lei/ședință

Pachet 6 ședințe:

2,270 lei/6 ședințe

Expert Peeling (Youth Peel, In Peel), de la DermActe

FAQ’s

Potrivit pentru toate tipurile de piele și toate fototipurile, acest tratament se adresează pentru persoanele care doresc să obțină o rejuvenare facială vizibilă și să își revitalizeze tenul.

Tratamentul este conceput pentru a reduce senzațiile de disconfort și este realizat manual, fiind non-invaziv. asigurând o experiență plăcută și confortabilă pentru pacient.

În funcție de diagnosticul specific fiecărui tip de ten, pentru a obține rezultatele dorite, se recomandă efectuarea a 4 ședințe la 2 săptămâni distanță, pe parcursul a 2 luni.