Tratament Lifting cu Vitamina C, de la Academie

Tratament cu efect de lifting pentru oferirea unui aspect tineresc și strălucitor

Descoperă o experiență de frumusețe revigorantă și inovatoare cu tratamentul nostru ce redefinește standardele îngrijirii pielii. Tratamentul Lifting cu Vitamina C, de la Academie, stimulează producerea de colagen, îmbunătățind tonifierea pielii, luminozitatea și luptă împotriva petelor pigmentare.

De la o exfoliere delicată, la un masaj hrănitor cu extracte naturale și o mască tensore cu efect de lifting, fiecare etapă este concepută pentru a reda fermitatea, luminozitatea și vitalitatea pielii.

Tratament Lifting cu Vitamina C, de la Academie

Cum funcționează Tratamentul Lifting cu Vitamina C de la Academie

Active Peeling: Se aplică în funcție de gradul de sensibilitate al tenului și de diagnostic.

Masaj: Extractele Lyophilized Plant Extracts se dizolvă cu soluția activă cu vitamina C Active Solution with Vitamin C, făcând un gel care este folosit în masajul facial.

Tensor Mask with Plant Extracts: Se aplică masca tensoare cu extracte din plante care asigură un efect de lifting imediat.

Active peeling

În funcție de gradul de sensibilitate al tenului

Masaj hrănitor cu extracte naturale

Redă fermitatea, luminozitatea și vitalitatea pielii

Beneficii

Restructurează trăsăturile faciale, oferind un efect de lifting

Pielea este mai fermă și tonifiată

Pielea își recapătă tonusul, vitalitatea și energia

Liniile fine și ridurile sunt estompate

Stimulează producția de colagen

Luptă împotriva petelor pigmentare

Durata tratamentului:

60 minute

Prețul unei ședințe:

372 lei/ședință

Tratament Lifting cu Vitamina C, de la Academie

FAQ’s

Tratamentul se adresează pentru toate tipurile de ten, în special pentru persoanele cu un ten care prezintă semne de îmbătrânire.

Procedura nu este una dureroasă întrucât tratamentul este non-invaziv și folosește tehnici și produse de înaltă calitate pentru a asigura o experiență confortabilă și plăcută pentru fiecare pacient.

Numărul exact de ședințe necesare poate varia în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient și de obiectivele dorite. Recomandările precise vor fi discutate în timpul consultului inițial, pentru a crea un plan personalizat de tratament adaptat nevoilor și dorințelor specifice.