Dermafrac, stimularea colagenului prin infuzie de soluții cu microace

Experimentează transformarea pielii cu Dermafrac!

Dermafrac este o metodă avansată în terapia mezoterapiei, cunoscută pentru capacitatea sa de a îmbunătăți semnificativ aspectul pielii afectate de diverse probleme precum îmbătrânirea, expunerea la soare, acneea, porii dilatați, ridurile și liniile fine, petele pigmentare sau cicatricile superficiale. Într-o ședință de doar 50 de minute, acest tratament conferă pielii un aspect mai tânăr, o hidratare profundă și o luminozitate revigorantă.

Dermafrac, stimularea colagenului prin infuzie de soluții cu microace

Cum funcționează tratamentul Dermafrac?

Dermafrac utilizează o metodă inovatoare numită microchanneling, în care se combină infuziile de serumuri reparatorii. Acest proces implică crearea de microcanale folosind o rolă cu microace de 250 sau 500 de microni. Aceste microcanale permit serumurilor reparatorii să pătrundă până la joncțiunea dintre derm și epiderm, acționând precis în zonele care necesită tratament pentru a obține efectele estetice dorite.

Există 5 tipuri de serumuri:

Grow factor – Destinat persoanelor care se confruntă cu relaxarea pielii cauzată de îmbătrânire și pentru cei cu ten matur și riduri pronunțate;

Rejuvenate – Ideal pentru tenurile ce necesită revitalizare, conturare și îmbunătățire a texturii pielii;

Hidratare – Potrivit atât pentru tenurile tinere ce necesită hidratare, cât și pentru cele deshidratate, indiferent de vârstă;

Clarity – Destinat tenului cu pori dilatați;

Lighten – Conține un ingredient activ ce promovează uniformizarea culorii pielii, oferindu-i un aspect sănătos, strălucitor și rejuvenat, cu proprietăți anti-pete.

Before

Înainte de tratament

After

După ședința de tratament

Beneficii

Ajută la îmbunătățirea texturii tenului afectat de acnee și cicatricie

Repară și îmbunătățește în mod vizibil aspectul pielii

Furnizează proprietăți de rejuvenare și curățare pentru ten

Oferă hidratare, strălucire și uniformitate pentru ten

Durata tratamentului:

50 minute

Prețul unei ședințe:

470 lei/ședință

Pachet 6 ședințe:

2.680 lei/6 ședințe

Dermafrac, stimularea colagenului prin infuzie de soluții cu microace

FAQ’s

Tratamentul Dermafrac este adecvat pentru toate tipurile de piele, fiind potrivit pentru persoanele care au observat pierderea fermității cauzată de înaintarea în vârstă, pentru cei cu ten matur și riduri evidente. În plus, este ideal și pentru pielea tânără, care are nevoie de hidratare, și pentru tenurile deshidratate, cu accent pe pete pigmentare.

Această procedură este confortabilă și nedureroasă, eliminând necesitatea anesteziei și garantând o experiență plăcută pentru pacient.

În funcție de necesitățile individuale ale pacientului și de diagnosticul specific, specialiștii recomandă o cură de 6 tratamente, efectuate la interval de 2-3 săptămâni pentru a obține rezultate optime.

Efectele tratamentului devin vizibile încă de la prima sesiune, oferind pacientului o senzație imediată de îmbunătățire și progres.