Reverso - Tratament inovator de radiofrecvență cu ace

Menține-ți pielea fermă cu cel mai inovator tratament de radiofrecvență cu ace, REVERSO

Îți dorești o piele mai fermă, cu un aspect tonifiat, fără vergeturi și celulită? Alege noul tratament inovator pe bază de radiofrecvență fracționată cu ace – REVERSO, dezvoltat de INDIBA, lider mondial în tehnologie medicală. REVERSO activează producția naturală de colagen, esențială pentru elasticitatea și fermitatea pielii și, în același timp, acționează asupra țesutului adipos localizat, conturând armonios forma corpului. Experimentează efectul vizibil de lifting și remodelare corporală oferite de REVERSO!

Reverso - Tratament inovator de radiofrecvență cu ace

Cum funcționează tratamentul cu REVERSO

REVERSO este un tratament de ultimă generație care combină două proceduri avansate: radiofrecvența și microneedling-ul. Folosind un dispozitiv cu microace, REVERSO aplică direct curenții de radiofrecvență în straturile profunde ale pielii. Odată ce energia radiofrecvenței este emisă, aceasta se convertește în căldură de intensitate mare, declanșând procese regenerative.

Radiofrecvența fracționată utilizează trei mecanisme complementare de acțiune, având un efect profund de întinerire și regenerare a pielii:

Ablația țesuturilor: Acest proces implică distrugerea controlată a țesuturilor prin vaporizare, un mecanism care favorizează regenerarea și refacerea suprafeței pielii. Ablația selectivă elimină straturile deteriorate ale epidermei și vergeturile, stimulând pielea să înceapă un proces natural de vindecare și să genereze un nou strat de celule sănătoase.

Coagularea proteinelor: Prin aplicarea controlată a căldurii, proteinele din piele, inclusiv colagenul și elastina, sunt coagulate. Acest proces declanșează răspunsul natural de vindecare al organismului, care accelerează producția de colagen nou și elastină. Rezultatul este o piele mai fermă și mai hidratată, cu un aspect vizibil îmbunătățit.

Lipoliza și drenajul limfatic: Energia termică activează lipoliza – procesul de descompunere și eliminare a țesutului adipos localizat și îmbunătățește drenajul limfatic, facilitând eliminarea toxinelor și diminuarea inflamațiilor. Astfel, se conturează o siluetă mai definită și se ameliorează aspectul de „coajă de portocală” al pielii.

Cu ce este REVERSO diferit de alte aparate de radiofrecvență?

Tehnologia Very Sharp Pin (VSP) permite REVERSO să acționeze cu precizie la adâncimi de până la 1 mm, facilitând astfel o regenerare profundă a pielii. Procesul de recuperare este mult mai rapid, între 24 și 72 de ore, comparativ cu alte dispozitive pentru care timpul necesar recuperării poate ajunge la o săptămână sau chiar mai mult.

Are integrat un sistem unic de scanare, ce distribuie egal energia de radiofrecvență, reducând riscul de hiperpigmentare.

Permite personalizarea tratamentului prin vârfuri interschimbabile și selecția impulsului RF în funcție de nevoile pacientului, optimizând rezultatele pe toate tipurile de piele.

Pe parcursul procedurii, pacienții pot experimenta o ușoară senzație de durere și furnicături. Pentru a diminua orice disconfort, se va aplica o cremă anestezică cu aproximativ 20 de minute înainte de tratament.

REVERSO poate fi utilizat pe: talie, abdomen, coapse, fese și șolduri, spate, pectorali/bust și brațe, picioare.

Before

Înainte de ședința de tratament

After

După ședința de tratament

Beneficii

Stimulează producția naturală de colagen și elastină

Redă fermitatea pielii, având efect de lifting

Redefinește conturul siluetei

Estompează celulita și vergeturile albe și roșii

Timp scurt de recuperare, între 24 și 72 de ore

Tratament personalizat în funcție de nevoile individuale

Durata tratamentului:

35 - 40 minute

Prețul unei ședințe:

1 zonă – 3.000 Lei

Reverso - Tratament inovator de radiofrecvență cu ace

FAQ’s

Pentru a obține rezultate optime, se recomandă, în general, o cură de 3-4 ședințe de tratament, efectuate la un interval de 4-6 săptămâni. Efectele procedurii sunt cumulative și se îmbunătățesc în timp, pe măsură ce organismul produce colagen nou.

După procedură, zona tratată va prezenta o ușoară roșeață și inflamație. Aceste reacții sunt normale și reprezintă răspunsul natural al pielii la tratament. În general, aceste simptome se atenuează și dispar în decurs de 1 până la 3 zile.

Înainte de procedură evită expunerea prelungită la soare în săptămânile care preced tratamentul pentru a preveni arsurile solare care pot crește sensibilitatea pielii. Menține o bună hidratare a pielii și a organismului în zilele premergătoare procedurii. Pielea bine hidratată reacționează mai bine la tratament și se vindecă mai rapid. Cu 1-2 săptămâni înainte de tratament, evită produsele care pot sensibiliza sau exfolia puternic pielea, cum ar fi retinolul. După procedură menține zona tratată curată în zilele următoare tratamentului. Aplică protecție solară (SPF 50+) pe zona de tratament și evită expunerea directă la soare, pe toată durata curei de tratament. În primele 24-48 de ore după tratament, aplică produse topice calmante, conform indicațiilor specialistului. Evită spălarea zonei tratate timp de 12 ore după tratament, după care curăță zona cu apă călduță și produse blânde, evită dușurile fierbinți, sauna, activitatea fizică intensă, precum și mersul la piscină timp de 5 zile după tratament. Evită să exfoliezi zona de tratament. Se recomandă hidratarea zonei pentru a minimiza mâncărimile sau reacțiile locale.

Contraindicațiile tratamentului REVERSO sunt infecțiile active sau cronice ale pielii în zona de tratament, prezența implanturilor metalice în zona de tratament, afecțiuni ale pielii, precum eczeme, psoriazis sau herpes activ, sarcina sau perioada de alăptare, utilizarea medicamentelor anticoagulante sau a celor care afectează procesul de coagulare a sângelui, diabetul necontrolat sau alte boli cronice care afectează procesul de vindecare, afecțiuni autoimune sau imunosupresie, cancer activ sau tratament recent pentru cancer.