Ritual Complet Academie Spa Destination Sakura Delicat

Revitalizează-ți Corpul și Mintea cu Ritualul Academie Spa Destination Sakura Delicat!

Ritualul Complet Academie Spa Destination Sakura Delicat oferă o experiență multi-senzorială, de relaxare și revitalizare profundă, fiind inspirat din tradițiile japoneze, care combină o exfoliere corporală delicată și un masaj luxuriant cu arome subtile de floare de cireș.

Ritual Complet Academie Spa Destination Sakura Delicat

Cum funcționează tratamentul Academie Spa Destination Sakura Delicat

Tratamentul începe cu o exfoliere corporală cunoscută sub numele de Sugar Ritual. Această etapă utilizează zahăr bio, sâmburi de cireșe și flori de cireș, având 99,4% ingrediente de origine naturală. Gomajul ajută la eliminarea celulelor moarte și permite o penetrare optimă a ingredientelor active. Se aplică gomajul pentru corp, insistând pe zonele cu piele îngroșată, cum ar fi coatele, genunchii și tălpile.

A doua etapă implică folosirea Modeling Wax, o ceară de masaj cu un miros floral delicat, care se transformă în ulei datorită căldurii mâinilor și temperaturii pielii. Componentele sale includ floare de cireș și ulei organic din floarea-soarelui, având 99,2% ingrediente de origine naturală. Acest masaj relaxant pentru întregul corp, inspirat de reflexologie, energizează și relaxează picioarele, activează circulația sangvină și limfatică, eliberează stresul și reduce oboseala.  Proprietățile sale relxante fac pielea moale și mătăsoasă.

Sugar Ritual

Eliminarea celulelor moarte și penetrarea optimă a ingredientelor active

Modeling Wax

Ceară de masaj cu un miros floral delicat, care energizează și relaxează corpul

Beneficii

Relaxare profundă și revitalizare

Exfoliere și hidratare intensă a pielii

Activarea circulației sangvine și limfatice

Reducerea stresului și a oboselii

Piele moale și catifelată

Durata tratamentului:

60 minute

Prețul unei ședințe:

380 lei/ședință

Pachet 6 ședințe:

2,000 lei/6 ședințe

Ritual Complet Academie Spa Destination Sakura Delicat

FAQ’s

Acest tratament este ideal pentru oricine dorește să se relaxeze și să se răsfețe, în special pentru cei cu pielea obosită sau stresată, care au nevoie de revitalizare și hidratare.

Fiecare pas al ritualului este conceput pentru a oferi o senzație de confort și relaxare. Masajul este delicat și plăcut, iar exfolierea, deși eficientă, este blândă cu pielea.