Tratament Babor Sensational Eyes

Revitalizează-ți Privirea cu Tratamentul Babor Sensational Eyes

Babor Sensational Eyes este un tratament fluid pentru ochi care vizează eliminarea liniilor fine și a ridurilor, redând pielii un aspect mai neted și mai ferm. Cu un aplicator conceput special pentru confortul pacientului, acest tratament este perfect pentru zona delicată de sub ochi, cu o formulă avansată, ce conține dioxid de siliciu organic, extract de hibiscus, lapte de migdale, aloe vera și acid hialuronic, lucrând în armonie pentru a menține hidratarea pielii și pentru a-i oferi o stare de catifelare.

Beneficiile sale antirid și antioxidante conferă ochilor o senzație de tinerețe, sănătate și revigorare. Potrivit pentru orice tip de piele, acest tratament nu doar reduce semnificativ aspectul liniilor fine și al ridurilor, dar și întărește și netezește intens zona ochilor, îmbunătățind structura țesuturilor și lăsând pielea cu o senzație de prospătă tinerețe.

Tratament Babor Sensational Eyes

Cum funcționează Tratamentul Babor Sensational Eyes

Tratamentul Babor Sensational Eyes acționează prin utilizarea unei formule avansate ce conține ingrediente precum dioxid de siciliu organic, acid hialuronic, lapte de migdale și extract de hibiscus. Aceste ingrediente atrag și rețin apa în piele, hidratând-o profund și reducând liniile fine și ridurile. Totodată, stimulează producția de colagen și elastină, întărind și netezind intens zona delicată din jurul ochilor.

Această combinație de ingrediente și tehnologii avansate asigură un tratament eficient și complet pentru îngrijirea pielii delicate din jurul ochilor, conferindu-i acesteia un aspect mai neted, mai ferm și mai revitalizat.

Tehnologie avansată

Hidratează profund și reduce liniile fine și ridurile

Ingrediente avansate

Întărește intens zona delicată din jurul ochilor

Beneficii

Reducerea liniilor fine și a ridurilor

Hidratare profundă și menținerea nivelului optim de hidratare

Întărirea și netezirea intensă a pielii din jurul ochilor

Oferirea unei senzații de tinerețe, sănătate și revigorare a pielii ochilor

Durata tratamentului:

30 minute

Prețul unei ședințe:

150 lei/ședință

Tratament Babor Sensational Eyes

FAQ’s

Tratamentul Babor Sensational Eyes este adresat tuturor celor care doresc să își revitalizeze privirea și să reducă semnele de îmbătrânire din zona ochilor. Este potrivit pentru orice tip de piele și poate fi adaptat nevoilor individuale ale fiecărui pacient.

Tratamentul Babor Sensational Eyes este conceput pentru a fi cât mai confortabil posibil. Aplicatorul special și formula sa delicată sunt create pentru a oferi o experiență plăcută și relaxantă.

Numărul de ședințe necesare poate varia în funcție de necesitățile individuale ale fiecărui pacient și de obiectivele tratamentului. De obicei, se recomandă o serie de tratamente regulate pentru a obține rezultate optime, iar acest lucru poate fi discutat și stabilit împreună cu specialistul în beauty.