GUINOT TECHNISPA ADVANCED SYSTEM

GUINOT TechniSPA este un tratament unic în lume, ce combină în același timp curentul galvanic, care ajută la penetrarea în profunzime, prin ionizare, a ingredienților din serul de fermitate, cu stimularea ce are rol de tonifiere a musculaturii și a pielii. Durata tratamentului este de 30-35 de minute.

GUINOT TechniSPA are efect de tonifiere musculo-cutanată, având ca rezultat o piele mai fermă, netedă cu o musculatură mai bine definită. Tratamentul favorizează mobilizarea grăsimilor instalate, neteziarea pielii și remodelarea siluetei. Dubla dermo lipo-aspirație asigură faptul că rezultatele tratamentului sunt sporite prin optimizarea pătrunderii și difuziei în piele a ingredientelor din serul activ.

Se începe prin aplicarea serului GUINOT pentru fermitate, cu efect de lifting al pielii. Apoi se continuă cu efectuarea protocolului de tratament TechniSPA printr-o serie de mișcări concentrate asupra zonelor cu probleme – în special pe coapse, abdomen, spate sau brațe – pentru a conferi fermitate și tonifiere țesuturilor. Difuzia de căldură constantă și continuă conferă corpului un moment de relaxare deosebit și o stare de bine sporită.

Tratamentul durează 30 de minute și sunt recomandate cure de 8 până la 12 ședințe de efectuare de 2 sau 3 ori pe săptămână și apoi câte 1-2 ședințe pe lună pentru întreținere.

Efectele observate ale unei ședințe de tratament pentru fermitate și tonifiere GUINOT TechniSPA: în cadrul studiilor efectuate, efectele au fost de piele mai fermă, mai netedă și de musculatură mai bine definită

GUINOT TECHNISPA ADVANCED SYSTEM

Durata tratamentului:

40 min