LPG Endermolab - anticelulitic & vergeturi

Experimentează o pierdere în centimetri și reducere a aspectului de coajă de portocală prin intermediul tratamentului LPG Endermolab!

Endermolab reprezintă o inovație tehnologică recentă ce utilizează tehnici de endermologie, bazate pe principiile de mecano-transducție. Acest tratament folosește role motorizate pentru a mobiliza și defibroza țesutul adipos în zona țintită. Potrivit rezultatelor studiilor efectuate, Endermolab stimulează lipoliza, îmbunătățește microcirculația și sistemul limfatic, aducând rezultate notabile în pierderea în centimetri și reducerea aspectului de coajă de portocală. Procedura contribuie la eliminarea grăsimilor adânci și la remodelarea siluetei.

LPG Endermolab - anticelulitic & vergeturi

Cum funcționează tratamentul LPG Endermolab?

LPG Endermolab, dedicat esteticii corporale, furnizează o tehnologie avansată pentru diverse tratamente precum remodelarea corporală, combaterea celulitei, îmbunătățirea fermității pielii, precum și proceduri pre și post liposucție, tratarea picioarelor obosite și recuperare medicală. Această versiune îmbunătățită a Endermolab include un keymodule cu role motorizate, aducând o inovație remarcabilă în prinderea țesutului, fără precedent. Acest aspect contribuie semnificativ la eficiența tratamentelor, oferind rezultate superioare în comparație cu versiunea anterioară LPG Cellu M6.

Endermologia reprezintă o tehnologie exclusivă de stimulare celulară prin intermediul mecanotransducției. Dezvoltată de către LPG, endermologia furnizează un tratament complet natural pentru transformările țesutului conjunctiv, având aplicabilitate atât în domeniul estetic, cât și în cel terapeutic. În cazul procedurilor corporale, aparatul LPG utilizează funcția de lipomasaj, combinând aspirația generată de un sistem de pompe de vacuum cu masajul profund realizat de două role motorizate independente. În funcție de obiectivele tratamentului, rolele pot efectua mai multe tipuri de mișcări:

Roll-in: utilizat în tratamentele de slăbire, acționând în profunzime asupra grăsimii și contracarând celulita fibroasă;

Roll-out: destinat fermității, stimulează fibroblastele, consolidând rețeaua de colagen și elastină;

Roll-up: folosit în tratamentele de remodelare, acționează asupra depozitelor neregulate de grăsime, eliminând aspectul de coajă de portocală al pielii.

Role motorizate

Pierdere în centimetri și reducere a celulitei

Principii de mecano-transducție

Mobilizează și defibrozează țesutul adipos în zona țintită

Beneficii

Stimularea lipolizei, a microcirculației și a sistemului limfatic

Reducerea în centimetri și diminuarea aspectului de coajă de portocală

Eliminarea grăsimii profunde și remodelarea siluetei

Oferă fermitate și tonifiere pielii

Durata tratamentului:

35 minute

Prețul unei ședințe:

350 lei/ședință

Pachet 6 ședințe:

2,000 lei/6 ședințe + CADOU 1 consultație gratuită nutriție + 2 suplimente alimentare

Pachet 10 ședințe:

2,900 lei/10 ședințe + CADOU 1 consultație gratuită nutriție + 2 suplimente alimentare

LPG Endermolab - anticelulitic & vergeturi

FAQ’s

Această procedură se adresează celor care doresc o piele mai fermă, reducerea celulitei și o remodeleare eficientă a corpului. Indiferent de obiectiv, tratamentul este flexibil și personalizat pentru a îmbunătăți aspectul pielii și conturarea corporală.

Procedura este lipsită de disconfort, fiind non-invazivă și oferind simultan o experiență relaxantă.

Având în vedere diagnosticul personalizat și cerințele individuale, se recomandă, de obicei, participarea la cure de 2 ședințe/săptămână până se ajunge la rezultatele dorite.