Planuri alimentare

Planul alimentar este intotdeauna cea mai buna solutie atunci cand fie vrei sa slabesti, fie iti doresti sa schimbi mici obiceiuri in viata de zi cu zi si vrei sa ai o alimentatie cat mai echilibrata si sanatoasa.

Planul alimentar personalizat reprezintă un meniu pe care îl vei primi de la specialistul nostru in nutritie în funcție de scopul tău, greutatea ta, înălțimea ta, vârsta ta, preferințele alimentare și efortul fizic. În acest sens, am pregătit 3 pachete de planuri alimentare ce includ si produsele Deccotopia marca Gianluca Mech, produse ce contribuie la eficienta obtinerii unor rezultate cat mai bune in procesul de slabire si detoxifiere a organismului.

Deccotopia este e metoda de extragere si prezervare a plantelor medicinale sub forma lichida prin metode traditionale si foloseste cel putin 10 plante medicinale diferite. Toate ingredientele se extrag individual din fiecare din cele 10 plante.

• Nu are efecte secundare cum ar fi: alergii, intolerante, dependenta, posibila lipsa de agent activ in plante

Decottopiricele sunt produse atat in scopul imbunatatirii starii de sanatate nutritionale a unei persoane cat si a functionarii organismului, avand ca efect o stare generala buna. Produsele Decottopia au scopul de a compensa carentele din organism fara sa strice echilibrul existent. 

Extractele din plante Decottopia vin intr-un pachet care contine 16 batoane unidoza si au ca rol de: detoxifiere a organismului, favorizeaza procesul digestiv, sunt eficiente in timpul tratamentelor corporale datorita actiunii purificatoare a plantelor continute, combate celulita, ajuta in cazul picioarelor grele si a tulburarilor tipice de circulatie deficitara (vene in evidenta, picioare si maini reci etc.), stimuleaza metabolismului si ajuta la mentinerea echilibrului greutatii corporale, are actiune tonica pentru organism, combate retentia excesiva de lichide din organism.

Planuri alimentare:

Silhouette Nutrition Plan 1000 Kcal - plan ce include 4 variante de meniuri + un protocal Decottopia Detox pentru 16 zile + un protocol Deccotopia Slim pentru 16 zile

Silhouette Nutrition Plan 1200 Kcal - plan ce include 4 variante de meniuri + un protocal Decottopia Detox pentru 16 zile + un protocol Deccotopia Slim pentru 16 zile

 Silhouette Nutrition Plan 1400 Kcal - plan ce include 4 variante de meniuri + un protocal Decottopia Detox pentru 16 zile + un protocol Deccotopia Slim pentru 16 zile

 

Ce obtineti de la specialistul nostru in nutritie?

planul alimentar + mixul cu produse Decottopia

ajustarea planului la stilul dvs de viata, in functie de progres

Planuri alimentare

Planuri alimentare