Tratament Slăbit Liberty, terapie caldă cu alge

Terapia caldă cu alge marine care te ajută să pierzi peste 5 kilograme

Tratamentul Slăbit Liberty aduce o abordare inovatoare pentru cei care doresc să scape de excesul de kilograme și să obțină o siluetă tonifiată. Terapia caldă cu alge reprezintă o soluție eficientă pentru cei care își propun să piardă mai mult de 5 kilograme, în special celor cărora excesul de țesut adipos este repartizat preponderent în jumătatea inferioară a corpului.

Algele curăță pielea în profunzime, elimină toxinele din organism și induc o stare de relaxare profundă. Acest tratament este util și pentru cei care se confruntă cu retenție de apă, deoarece complexul de alge marine ajută la îmbunătățirea circulației sanguine și la eliminarea toxinelor acumulate.

Tratament Slăbit Liberty, terapie caldă cu alge

Cum funcționează tratamentul Slăbit Liberty

Tratamentul utilizează o formulă specială care combină alge marine (laminaria, fucus, digitata, extracte de nămol), argilă și gel termic, având ca scop combaterea eficientă a grăsimilor, celulitei și retenției de apă. Amestecul se prepară cu 10 minute inainte de tratament, pentru ca algele să aibă timp să se hidrateze.

Procedura începe prin aplicarea gomajului pentru a elimina celulele moarte și a pregăti pielea pentru absorbția ingredientelor active, apoi se aplică amestecul de alge cu pensula, de sub sâni până la glezne. Pacientul este apoi învelit într-o termocuvertă timp de 30 de minute pentru a permite substanțelor active să-și exercite efectul. 

După încheierea sesiunii, substanțele active continuă să acționeze asupra zonelor tratate. Prin intermediul unui tratament intensiv, grăsimea este redusă semnificativ, stimulându-se procesul de lipoliză, iar toxinele și excesul de apă sunt eliminate chiar de la primele ședințe.

Alge marine

Combaterea grăsimilor, celulitei și retenției de apă

Argilă și gel termic

Eliminarea toxinelor și restabilirea elasticității pielii

Beneficii

Eliminarea toxinelor și a grăsimilor

Diminuarea aspectului celulitic

Restabilirea elasticității și tonusului pielii

Reducerea retentiei de apă în corp

Stimularea arderii grăsimilor și prevenirea reapariției acestora

Durata tratamentului:

30 minute

Prețul unei ședințe:

230 lei/ședință

Pachet 6 ședințe:

1,230 lei/6 ședințe + CADOU 1 consultație gratuită nutriție

Pachet 10 ședințe:

1,955 lei/10 ședințe + CADOU 1 consultație gratuită nutriție

Tratament Slăbit Liberty, terapie caldă cu alge

FAQ’s

Tratamentul Slăbit Liberty este ideal pentru cei care doresc să slăbească peste 5 kg, să scape de celulită, să elimine grăsimea corporală și să obțină o siluetă fermă și tonifiată.

Procedura nu implică disconfort, fiind un tratament non-invaziv și realizat manual, care induce și o stare de relaxare profundă.

Numărul de ședințe necesare poate varia în funcție de obiectivele individuale de slăbire, însă de obicei se recomandă o cură de 6-10 ședințe pentru rezultate optime.

Efectele sale se pot observa după 2-3 ședințe, iar o cură va avea rezultate uimitoare, deoarece procesul de ardere a grăsimilor continuă timp de aproximativ o lună după terminarea tratamentului.