Tratament Dr. Babor TheraPRO Peel

Regenerarea și netezirea pielii cu Dr. Babor TheraPRO Peel!

Dr. Babor TheraPRO Peel este o procedură manuală cu AHA, care ajustează nivelul de acid din fructe în funcție de tipul de piele al fiecărui pacient, garantând regenerarea maximă a pielii și un ten proaspăt și radiant încă de la prima aplicare. Prin intermediul acizilor din fructe eficienți, tratamentul TheraPRO Peels subțiază straturile superioare cornoase ale pielii, stimulând astfel toate procesele de regenerare ale acesteia.

Această procedură reprezintă cea mai recentă inovație în revitalizarea pielii fără a apela la metode invazive. Prin combinarea unică a acidului alfa-hidroxi (AHA) și menținerea unui pH controlat, peelingurile TheraPRO acționează delicat de la interior spre exterior, fără a provoca inflamații.

AHA Peel este formulat cu alfa-hidroxi-acizi (AHA) de proveniență naturală, cum ar fi acidul lactic, acidul tartric, acidul citric, acidul din mere și acidul glicolic. Aplicați pe piele, acești acizi din fructe dizolvă substanța de legătură dintre celulele moarte ale pielii, permițând îndepărtarea acestora la diferite adâncimi. Controlul intensității peelingului AHA este posibil prin ajustarea parametrilor specifici, iar formularea specială asigură eficiența și siguranța utilizării peelingurilor.

Tratament Dr. Babor TheraPRO Peel

Beneficii

Regenerează și netezește pielea

Semnele îmbătrânirii sunt diminuate imediat

Pielea este mai tânără în timp, cu un ten fresh și radiant

Durata tratamentului:

60 minute

Prețul unei ședințe:

430 lei/ședință; 1.550 lei/4 ședințe

Tratament Dr. Babor TheraPRO Peel

FAQ’s

Tratamentul Dr. Babor TheraPRO Peel se adresează pentru toate tipurile de piele, precum și condiții ale pielii aspre, uscate, grase, pori măriți, hiperpigmentare, ten obosit.

Procedura nu este dureroasă, fiind realizată manual, și fiind concepută pentru a fi cât mai confortabilă pentru pacient, utilizând tehnici și formule care minimizează orice disconfort.

Numărul optim de sesiuni va fi determinat în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient și de obiectivele sale de îngrijire a pielii. Expertul în beauty va crea un plan personalizat pentru a obține cele mai bune rezultate.