Tratament Academie Absolute Pro Age

Revitalizează-ți Pielea și Redescoperă Tinerețea cu Tratamentul Academie Absolute Pro Age!

Tratamentul Academie Absolute Pro Age este o experiență spa de lux, care utilizează uleiuri esențiale pentru a revitaliza, hrăni, hidrata și purifica pielea într-o experiență relaxantă și revigorantă. Combinația specială de masaj și uleiuri esențiale ajută pielea să-și recapete energia și vitalitatea, reducând semnele îmbătrânirii cutanate provocate de factori genetici, hormonali și de mediu.

Tratament Academie Absolute Pro Age

Cum funcționează Tratamentul Academie Absolute Pro Age

Tratamentul Academie Absolute Pro Age funcționează prin utilizarea unei combinații atent selecționate de uleiuri esențiale și tehnici de masaj specializate, care acționează în mod sinergic pentru a revitaliza și îmbunătăți aspectul pielii într-un mod profund. După tratament, pielea devine vizibil mai îmbunătățită, tenul devine uniform, iar confortul pielii este restabilit.

Uleiuri esențiale

Revitalizează și îmbunătățesc aspectul pielii

Tehnici de masaj specializate

Tenul devine uniform, iar confortul pielii este restabilit

Beneficii

Revitalizează și hrănește pielea

Hidratează în profunzime

Purifică și detoxifică pielea

Reduce semnele îmbătrânirii cutanate

Uniformizează tenul și îmbunătățește textura pielii

Durata tratamentului:

75 minute

Prețul unei ședințe:

380 lei/ședință

Pachet 4 ședințe:

1,400 lei/4 ședințe + CADOU Cremă Academie Seve Miracle

Tratament Academie Absolute Pro Age

FAQ’s

Tratamentul Academie Absolute Pro Age este potrivit pentru oricine dorește să își îmbunătățească aspectul pielii și să se bucure de o experiență relaxantă și revitalizantă.

Procedura nu este una dureroasă întrucât tratamentul este non-invaziv și folosește tehnici și produse de înaltă calitate pentru a asigura o experiență confortabilă și plăcută pentru fiecare pacient.

Numărul exact de ședințe necesare poate varia în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient și de obiectivele dorite. Recomandările precise vor fi discutate în timpul consultului inițial, pentru a crea un plan personalizat de tratament adaptat nevoilor și dorințelor specifice.