Lifting facial 4D cu tehnologia laserului fracționat, SP Dynamis

Rejuvenare facială non-invazivă în 4 pași, fără ace și fără durere

Vrei să oferi chipului tău un aspect întinerit, fără injecții sau chirurgie? Rejuvenarea facială Fotona 4D este una dintre cele mai apreciate proceduri non-invazive de lifting facial, cu rezultate care nu doar impresionează, ci și durează.

Fotona 4D este un tratament laser anti-aging inovator care îmbină patru proceduri diferite pentru a-ți redefini frumusețea naturală într-un mod unic și eficient. Uită de procedurile dureroase sau perioadele lungi de recuperare și bucură-te de un ten ferm și strălucitor!

Lifting facial 4D cu tehnologia laserului fracționat, SP Dynamis

Cum funcționează liftingul facial Fotona 4D

Liftingul facial 4D este realizat cu ajutorul laserului SP Dynamis de la Fotona, care utilizează două lungimi de undă: Nd:YAG și Er:YAG.

Fotona 4D este un tratament unic prin faptul că se efectuează atât pe suprafața exterioară a feței, cât și în cavitatea bucală. Această abordare permite reconstrucția completă a fibrelor de colagen pe toată grosimea pielii, conducând la creșterea densității, precum și la reducerea ridurilor.

Liftingul Fotona 4D combină patru moduri de tratament într-o singură procedură, acționând simultan la diferite adâncimi ale pielii pentru a corecta diverse probleme dermatologice.

Pasul 1: Stimularea colagenului intraoral (modul Endolifting)

Procedura începe în cavitatea bucală, prin aplicarea impulsurilor laser asupra mușchilor interni ai gurii, mușchilor zigomatici laterali și pe interiorul buzelor. Laserul Er:YAG transferă căldură către țesuturi și determină contracția fibrelor de colagen, având ca efect umplerea ridurilor nazolabiale și îmbunătățirea fermității pielii.

Pasul 2: Regenerarea colagenului (modul FRAC3)

În această etapă, impulsurile laser sunt aplicate pe suprafața feței. Efectul fracționat 3D remodelează și contractă fibrele vechi de colagen, stimulând, în același timp, producția de colagen nou în straturile profunde ale pielii. Ca rezultat, ridurile fine sunt reduse, iar densitatea pielii este crescută.

Pasul 3: Lifting (modul PIANO)

În această etapă, se folosesc impulsurile lungi ale laserului Nd:YAG, care stimulează fermitatea pielii pe toată grosimea ei. Această etapă are rol de repoziționare a țesuturilor, deoarece laserul acționează până la o adâncime de aproximativ 6 mm, generând un efect vizibil de lifting.

Pasul 4: Peeling delicat (modul SUPERFACIAL)

Etapele anterioare ale tratamentului sunt completate de un peeling delicat cu laserul. Acesta corectează imperfecțiunile și reduce porii, oferind tenului luminozitate.

După ce procedura este finalizată, pacientul primește recomandările post tratament pe care trebuie să le urmeze.

Before

Înainte de ședința de tratament

After

Efect vizibil de lifting, după DOAR 1 ședință de tratament

Beneficii

Tratament complet de lifting din interior spre exterior

Reface conturul facial și diminuează ridurile

Tonifiază și îmbunătățește calitatea pielii

Tratament non-invaziv, cu recuperare rapidă

Rezultat de lifting natural ce durează până la 12 luni

Video procedură

Doctorii / operatorii disponibili pentru această procedură

Dr. Ina Șoșoacă

Dr. Ina Șoșoacă

Medic Dermatolog, Doctor în Științe Medicale, Trainer Internațional

Dr. Ina Șoșoacă, Director Medical, este unul dintre cei mai experimentați medici specialiști în dermatologie și medicină estetică din Romania, fiind doctor în științe medicale. Prin activitatea de cercetare și practică în centre de renume, atât în țară, cât și în străinătate, dr. Ina Șoșoacă este unul dintre pionierii medicinei anti-aging, fiind conectată în permanență la noutățile și inovațiile la nivel mondial.

Dr. Iulia Roșu

Dr. Iulia Roșu

Medic Specialist Dermatologie și Estetică Medicală

Dr. Iulia Roșu (Panțuru) lucrează ca medic specialist dermatolog din anul 2015, participând la numeroase congrese, traininguri și workshopuri din subdomeniile dermatologiei. Pasiunea sa este menținerea calității pielii odată cu trecerea timpului. Crede în conceptul de Beautiful aging, în îmbătrânirea frumoasă și grațioasă, care ne permite să ne păstrăm frumusețea și unicitatea naturale în fiecare etapă a vieții noastre.

Durata tratamentului:

30 - 45 minute

Prețul unei ședințe:

Față – 3.990 lei/ședință; Față & gât – 5.490 lei; Gât – 2.490 lei.

Lifting facial 4D cu tehnologia laserului fracționat, SP Dynamis

FAQ’s

Liftingul facial Fotona 4D este o procedură nedureroasă. Pacienții au descris procedura ca fiind confortabilă și nu necesită anestezie. În timpul etapelor tratamentului, pot apărea ușoare senzații de căldură și înțepături cauzate de acțiunea laserului, însă acestea sunt ușor de tolerat de către pacienți.

Numărul recomandat de ședințe depinde de vârsta pacientului și de tipul pielii acestuia. În general, se recomandă efectuarea a 4 ședințe, la intervale de o lună, iar efectele sunt de obicei vizibile după o singură ședință. De asemenea, se recomandă o ședință de întreținere o dată pe an pentru efecte de durată.

Imediat după procedură, pielea poate fi ușor înroșită, umflată și iritată. Perioada estimată de recuperare este de aproximativ 2 până la 5 zile. Pentru a maximiza efectele tratamentului și a evita posibilele complicații, este indicată evitarea expunerii la soare și folosirea unei creme cu factor de protecție 50+. De asemenea, a se evita activitățile intense precum mersul la sală, la piscină și la saună și a se utiliza cremele recomandate pentru a accelera procesul de recuperare. Se recomandă suplimentele stimulatoare de colagen atât înainte, cât și după procedură și se evită zahărul, deoarece conduce la formarea unui colagen de calitate slabă.