Tratament acnee platforma laser SP Dynamis

Tratament acnee platforma laser SP Dynamis

Tratament acnee platforma laser SP Dynamis

 

Fotona ofera un protocol de tratament pentru acnee cu laser care ofera o solutie cu adevarat cuprinzatoare la problema acneei. Lumina laser Nd:YAG controlata cu precizie de la Fotona patrunde in siguranta in piele pentru a tinti eficient glandele sebacee hiperactive si pentru a reduce riscul de a dezvolta o noua inflamatie a acneei.

 

Pentru imbunatatirea aspectului cicatricilor de acnee, Fotona ofera un tratament complementar cu laser bazat pe o procedura de refacere a pielii precisa si blanda, in care un fascicul laser Er:YAG este absorbit de micro-straturile superioare ale pielii pentru a vaporiza tesutul cicatrizat si a stimula productia. de colagen nou in derm.

 

Pentru acneea activa, tratamentul cu laser Fotona reduce inflamatia acneei prin absorbtie fotoselectiva si efecte de incalzire controlate. Laserul Nd:YAG de mare putere de la Fotona patrunde in siguranta in piele pana la o adancime optima de tratament pentru a distruge termic si selectiv glandele sebacee hiperactive.

 

Pe langa efectele sale de penetrare termica, tratamentul cu laser pentru acnee Nd:YAG accelereaza si procesul de vindecare si stimuleaza remodelarea colagenului, un pas important in tratamentul pe termen lung al acneei.

30-45 min