Tratament acnee cu platforma laser SP Dynamis

Tratament acnee cu platforma laser SP Dynamis

Fotona oferă un protocol de tratament pentru acnee cu laser care oferă o soluție cu adevarat cuprinzătoare la problema acneei. Lumina laser Nd:YAG controlată cu precizie de la Fotona pătrunde în siguranță în piele pentru a ținti eficient glandele sebacee hiperactive și pentru a reduce riscul de a dezvolta o nouă inflamație a acneei.

Pentru îmbunătățirea aspectului cicatricilor de acnee, Fotona oferă un tratament complementar cu laser bazat pe o procedură de refacere a pielii precisă și blândă, în care un fascicul laser Er:YAG este absorbit de micro-straturile superioare ale pielii pentru a vaporiza țesutul cicatrizat și a stimula producția de colagen nou în derm.

Pentru acneea activă, tratamentul cu laser Fotona reduce inflamația acneei prin absorbție fotoselectivă și efecte de încălzire controlate. Laserul Nd:YAG de mare putere de la Fotona pătrunde în siguranță în piele până la o adâncime optimă de tratament pentru a distruge termic și selectiv glandele sebacee hiperactive.

Pe lângă efectele sale de penetrare termică, tratamentul cu laser pentru acnee Nd:YAG accelerează și procesul de vindecare și stimulează remodelarea colagenului, un pas important în tratamentul pe termen lung al acneei.

Tratament acnee cu platforma laser SP Dynamis

Durata tratamentului:

30-45 minute

Prețul unei ședințe:

Zonă mică: de la 500 lei/ședință; Zonă medie: de la 700 lei/ședință; Zonă mare: de la 1,000 lei/ședință.

Tratament acnee cu platforma laser SP Dynamis