Radiofrecvență INDIBA

INDIBA - tratamentul de ultimă generație ce conturează silueta, tonifiază pielea și reduce celulita

Terapia INDIBA reprezintă o inovație în estetica medicală, oferindu-ți o metodă sigură, non-invazivă și confortabilă de a obține silueta dorită. Folosind radiofrecvența monopolară capacitiv-rezistivă, INDIBA stimulează regenerarea celulară și producția de colagen pentru o piele mai fermă, o siluetă mai suplă și reducerea vizibilă a celulitei. Transformă-ți corpul și redescoperă încrederea în tine cu fiecare ședință, pas cu pas către silueta ideală!

Radiofrecvență INDIBA

Cum funcționează tratamentul de remodelare corporală cu INDIBA

Cu o istorie de peste 35 de ani, INDIBA este lider mondial în tratamente de regenerare tisulară, folosind dispozitive medicale certificate ISO, aprobate CE și FDA. Radiofrecvența monopolară acționează prin intermediul a doi manipoli, unul capacitiv care acționează la suprafața pielii pentru a o întinde și unul rezistiv care acționează în profunzime, topind celulele adipoase, prin încălzirea țesutului.

Terapia cu radiofrecvență INDIBA se realizează printr-un curent electromagnetic care este livrat în corp la o frecvență de 448 kHz. Acest curent crește treptat temperatura țesutului tratat, la 50-60 de grade, generând trei efecte biologice cheie:

Biostimulare: Energia radiofrecvenței activează metabolismul celular și stimulează producția de colagen și elastină, esențiale pentru o piele fermă și elastică, favorizând totodată regenerarea țesuturilor.

Vascularizare: Căldura generată îmbunătățește circulația sângelui, crește oxigenarea țesuturilor asigurând nutriția lor, facilitează eliminarea toxinelor și reduce inflamația.

Hiperactivare: Creșterea controlată a temperaturii țesuturilor ajută la reducerea adipocitelor, îmbunătățește elasticitatea pielii și sprijină recuperarea musculară.

Aceste procese contribuie la îmbunătățirea aspectului pielii, reducerea celulitei, vergeturilor și a țesutului adipos și la buna funcționare a celulelor din țesuturile tratate.

INDIBA poate fi utilizat pe: talie, abdomen, coapse, fese și șolduri, spate, pectorali/bust și brațe, picioare.

Terapia cu INDIBA este sigură și nedureroasă, având reacții adverse minore. Pacienții pot prezenta o ușoară roșeață sau o senzație de căldură în zona tratată, efecte care de obicei dispar în câteva ore. Foarte rar, poate apărea un edem ușor (umflătură) în zona tratată.

Before

Înainte de ședința de tratament

After

După ședința de tratament

Beneficii

Crește fermitatea pielii

Reduce celulita și vergeturile

Reduce țesutul adipos

Stimulează producția de colagen și elastină

Stimulează metabolismul celular

Stimulează drenajul limfatic

Procedură non-invazivă, fără timp de recuperare

Durata tratamentului:

30 - 45 minute

Prețul unei ședințe:

520 lei/1 zonă/ședință

Pachet 6 ședințe:

2.668 lei/6 ședințe

Radiofrecvență INDIBA

FAQ’s

Pentru un tratament de remodelare corporală cu rezultate optime și de durată, se recomandă un protocol alcătuit din minim 6 ședințe, de 2-3 ori/săptămână, cu 1 ședință de întreținere/lunară. Tratamentele INDIBA sunt non-invazive, nedureroase și pot fi repetate pe tot parcursul vieții, deoarece nu au efecte secundare.

Înainte de procedura INDIBA, asigură-te că ești bine hidratat(ă) în ziua tratamentului, deoarece hidratarea poate îmbunătăți conductivitatea și eficacitatea radiofrecvenței. Nu aplica loțiuni, creme sau alte produse cosmetice pe zona care urmează să fie tratată în ziua procedurii. După procedura INDIBA, continuă să te hidratezi bine după tratament pentru a ajuta organismul să elimine toxinele și pentru a sprijini procesele de vindecare și regenerare. Evită expunerea la soare fără protecție solară, saune, băi fierbinți sau dușuri foarte calde pentru primele 24-48 de ore după tratament. Dacă zona tratată este expusă la soare, folosește o protecție solară cu spectru larg pentru a proteja pielea (SPF 50+). Activitatea fizică ușoară este indicată pentru a stimula circulația sanguină, dar evită exercițiile intense imediat după tratament.

Contraindicațiile procedurii INDIBA sunt stimulator cardiac sau alt implant electronic, sarcina și tromboflebita.