Radiofrecvență INDIBA

Ce este INDIBA?

INDIBA este cea mai nouă și avansată soluție estetică non-invazivă de rejuvenare corporală și facială, bazată pe tehnologia radiofrecvenței monopolare capacitiv-rezistive. Cu ajutorul INDIBA se obține o transformare completă prin tonifierea pielii, conturarea siluetei și reducerea celulitei.

Radiofrecvența INDIBA are o bază științifică solidă, fiind susținută de peste 500 de studii care atestă siguranța și eficiența acestei tehnologii de ultimă generație. Datorită rezultatelor deosebite, procedura Indiba este preferată atât de celebritățile internaționale, care doresc să-și mențină aspectul tânăr, cât și de sportivi de performanță, pentru recuperarea musculară eficientă. 

Cum funcționează tratamentul INDIBA?

Aspectul de piele tânără și sănătoasă este determinat de două elemente fundamentale: colagenul, care oferă pielii fermitate și elasticitate, și sistemul limfatic și sanguin, care contribuie la curățarea pielii și a straturilor subdermice.

Aparatul INDIBA utilizează impulsuri electromagnetice și energia termică pentru a stimula sinteza colagenului, a elastinei și a îmbunătăți circulația. Tehnologia INDIBA se bazează pe radiofrecvență specifică de 448kHz, care acționează în profunzime pentru a obține rezultate încă de la prima ședință.

Sistemul patentat Proionic® utilizează tehnologia capacitiv-rezistivă (CAP-RES) pentru a stimula biologic, vasculariza și activa intens țesutul.

Radiofrecvență INDIBA

Beneficii

Reducerea depozitelor de grăsime localizate (de pe spate, șolduri, abdomen, picioare, brațe, fese, genunchi)

Reducerea vergeturilor

Creșterea gradului de fermitate

Stimulează metabolismul celular și drenajul limfatic

Reduce aspectul celulitei fără deteriorarea altor celule

Previne formarea de grăsimi noi în țesuturile tratate

Pielea devine mai netedă și mai fermă

Durata tratamentului:

30 - 45 minute

Prețul unei ședințe:

Față și gât: 490 lei; Corp: 520 lei; Față, gât și decolteu: 600 lei.

FAQ’s

Pentru a obține rezultate optime pentru tratarea zonei corporale, se recomandă un protocol alcătuit din 10-12 ședințe, de 2 ori/săptămână, cu 1 ședință de întreținere/trimestru. Tratamentele INDIBA sunt noninvazive, nedureroase și pot fi repetate pe tot parcursul vieții, deoarece nu au efecte secundare.