Tratament Academie Mască Colagen

Redensificare și hidratare instantă cu ajutorul Tratamentului Academie Mască Colagen!

Aceast tratament oferă o experiență complexă de îngrijire a tenului, având ca rezultate principale reîmprospătarea imediată, hidratarea intensă și obținerea unei pielii suple. Secretul constă în utilizarea unei măști de colagen de înaltă calitate, însoțită de un activator special, ambele concepute pentru a maximiza beneficiile tratamentului. În urma acestui tratament, tenul beneficiază de o întinerire și redensificare vizibilă, iar rezultatul final este un aspect proaspăt și revigorat.

Tratament Academie Mască Colagen

Cum funcționează tratamentul Academie Mască Colagen?

Etapa 1 – Exfoliere:

În primul pas, se aplică delicat un peeling activ pe față și gât, evitând cu atenție zona conturului ochilor. Se lasă să acționeze timp de 2 minute, după care se masează cu mișcări circulare și se înlătură cu apă.

Etapa 2 – Booster Fiola:

Urmează aplicarea unei fiole cu ingrediente active precum colagen marin, retinol și acid hialuronic. Aceasta se aplică cu mișcări blânde și circulare, de 2-3 ori, pentru a asigura o absorbție optimă a ingredientelor benefice.

Etapa 3 – Masca:

Pentru a obține beneficiile colagenului, se aplică masca pe față și gât, lăsând-o să acționeze timp de 30 de minute. Această etapă contribuie la revitalizarea și hrănirea intensivă a pielii.

Etapa 4 – Masaj:

Se efectuează un masaj facial conform metodei Signature Academie, iar apoi excesul de produs este îndepărtat cu delicatețe folosind un șervețel.

La finalul tratamentului, se aplică o cremă specifică, adaptată nevoilor pielii în urma diagnosticului stabilit. 

Booster Fiola:

Hidratează și reduce ridurile profunde si liniile fine

Mască Colagen:

Revitalizează și hrănește intensiv pielea

Beneficii

Epiderma este hidratată intens, netedă și suplă

Tenul este mai strălucitor și vizibil împrospătat

Tenul este întinerit și redensificat

Durata tratamentului:

60 minute

Prețul unei ședințe:

320 lei/ședință; 1.150 lei/4 ședințe.

Tratament Academie Mască Colagen

FAQ’s

Acest tratament este potrivit pentru toate tipurile de piele, fiind deosebit de benefic pentru cei cu tenul deshidratat și semne evidente de îmbătrânire.

Procedura nu generează disconfort, deoarece este non-invazivă și se desfășoară manual. Ea constă în aplicarea succesivă a produselor, finalizându-se cu un masaj relaxant pentru a asigura o experiență confortabilă și plăcută.

Numărul de ședințe este adaptat în conformitate cu diagnosticul specific pentru fiecare tip de ten și necesitățile acestuia. De obicei, se recomandă o cură de 4 ședințe/lună, distribuite câte 1 ședință/săptămână, pentru a obține rezultatele optime.