Tratament Academie Modelant

Revitalizează și hidratează tenul în profunzime

Tratamentul Academie Modelant este un tratament manual ce vizează revitalizarea și hidratarea pielii, folosind o mască pe bază de alge marine și un ser booster adaptat nevoilor individuale ale tenului. Această procedură nu doar oferă o experiență plăcută și relaxantă, ci și îmbunătățește vizibil aspectul și sănătatea pielii, pielea devenind mai hidratată, energizată și revigorată datorită stimulării proceselor metabolice la nivel celular.

Tratament Academie Modelant

Cum funcționează Tratamentul Academie Modelant

Pasul 1: Aplicarea Phyto-Peeling cu Alge Marine - Phyto-Peelingul este prima etapă a tratamentului și are rolul de a exfolia delicat stratul superior al pielii, ajutând la îndepărtarea celulelor moarte și la curățarea porilor.

Pasul 2: Aplicarea Fiolei Booster - Fiola este selectată cu atenție în funcție de necesitățile specifice ale tenului pacientului în momentul respectiv.

Pasul 3: Aplicarea Măștii Modelatoare - Masca modelatoare stimulează microcirculația și facilitează penetrarea ingredientelor active din fiola booster în straturile profunde ale pielii. Această acțiune ocluzivă ajută la hidratarea profundă și revitalizarea tenului, conferindu-i o senzație de prospețime și strălucire.

Exfoliază delicat stratul superior al pielii

Stimulează microcirculația

Ajută la îndepărtarea celulelor moarte

Ajută la hidratarea profundă a tenului

Beneficii

Pielea este hidratată în permanență de acțiunea tehnică a măștii

Îmbunătățește microcirculația cutanată

Revitalizează pielea

Durata tratamentului:

60 minute

Prețul unei ședințe:

310 lei/ședință

Tratament Academie Modelant

FAQ’s

Tratamentul se adaptează nevoilor individuale ale fiecărui pacient, fiind o opțiune excelentă pentru cei care doresc un tratament facial complet și eficient.

Procedura este non-invazivă și nu implică durere sau disconfort, fiind un tratament care oferă o experiență relaxantă și plăcută, iar fiecare pas este conceput pentru a te face să te simți confortabil și răsfățat.

Numărul de ședințe necesare poate varia în funcție de nevoile individuale ale pielii și de rezultatele dorite. Pentru a stabili un plan personalizat de tratament și pentru a obține cele mai bune rezultate, este recomandată o consultație cu expertul în beauty.