Slăbire localizată cu tratamentul de Criolipoliză

Scapă definitiv de grăsimile nedorite și conturează-ți silueta cu ajutorul tratamentului de Criolipoliză!

Potrivit cercetărilor efectuate, tratamentul de remodelare corporală localizată prin criolipoliză vizează și elimină definitiv depozitele de grăsime nedorite chiar și  dintr-o singură ședință. Acest tratament reduce țesutul adipos prin expunerea la temperaturi scăzute de până la -9°C, facilitând eliminarea naturală a grăsimii prin procesul metabolic lipidic. Odată distruse prin acest procedeu, celulele de grăsime nu se mai regenerează, asigurând rezultate durabile. Sistemul de răcire controlat al aparatului CLATUU contribuie la obținerea unor rezultate pe termen lung, remodelând eficient corpul și diminuând depozitele de grăsime.

Slăbire localizată cu tratamentul de Criolipoliză

Cum funcționează tratamentul Criolipoliză?

Criolipoliza reprezintă o procedură non-invazivă de liposucție corporală, care elimină permanent grăsimea nedorită de pe abdomen, flancuri, talie, coapse, spate, brațe,zona de deasupra genunchilor și bărbie. Procedura presupune răcirea țesutului la o temperatură de maxim de -9 grade, având la dispoziție 4 nivele posibile de temperatură. Celulele adipoase care intră în procesul de apoptoză (proces de moarte celulară programată) sunt ulterior atacate de macrofage, fiind digerate și eliminate de organism pe căi naturale. Procedura implică și o sucțiune a țesutului cu o presiune de până la 50kPa, oferind 4 nivele diferite de sucțiune.

Dispozitivul dispune de doi manipoli ce pot fi folosiți simultan. Acești manipoli se împart în două tipuri: flat type, destinat zonelor cu țesut adipos redus, cum ar fi brațele superioare sau zona de deasupra genunchilor și wing type, utilizat pentru zonele cu țesut adipos mai abundent, precum abdomenul, spatele sau flancurile.

Zonele tratate includ abdomenul, flancurile, coapsele interne și externe, regiunea subfesieră, spatele, linia sutienului, partea superioară a brațelor, zona de deasupra genunchilor și bărbia. Manipolii nu sunt aplicați direct pe piele, ci sunt plasați printr-un pad care conține un gel special menit să protejeze pielea de efectele înghețului. Manipolul trebuie fixat într-o poziție nemișcată pe toată durata tratamentului pentru a evita orice captare de aer între manipol și piele. După 60 de minute, manipolul este îndepărtat.

După îndepărtarea manipolului, operatorul va efectua un masaj la nivelul zonei tratate timp de 5 minute și va aplica prosoape încălzite. Durerea resimțită este mai intensă în primele 5 minute ale tratamentului, devenind apoi tolerabilă. În perioada post-tratament (următoarele 7 zile), pacienta poate experimenta senzații de amorțeală și durere la nivelul zonei tratate, iar uneori pot apărea și echimoze în această zonă.

Manipol wing type

Elimină permanent grăsimea nedorită localizată

Zone cu țesut adipos mai abundent

Precum abdomenul, spatele sau flancurile

Beneficii

Ajută la slăbirea localizată

Țesutul adipos nu se mai reface

Conturează forma corpului

Diminuează depozitele de grăsime

Ajută la pierderea în centimetri

Nu necesită timp de recuperare

Durata tratamentului:

60 minute

Prețul unei ședințe:

1 zonă: 1,930 lei; 2 zone: 3,600 lei; 3 zone: 5,000 lei.

Slăbire localizată cu tratamentul de Criolipoliză

FAQ’s

Această procedură de tratament se potrivește oricărei persoane interesate să elimine țesutul adipos și grăsimea localizată. Este o soluție eficientă pentru cei care doresc să obțină o siluetă mai definită și să reducă depozitele de grăsime în zonele problematice ale corpului, care nu cedează la sport și alimentație sănătoasă.

În primele minute de aplicare a manipolilor, pacienții raportează doar un ușor disconfort, care dispare rapid pe măsură ce tratamentul progresează. Un aspect semnificativ este că procedura nu implică un timp de recuperare, astfel că pacienții pot reveni imediat la activitățile obișnuite după încheierea tratamentului.

Având în vedere diagnosticul individual și cerințele specifice ale fiecărui pacient, se recomandă în mod obișnuit să participe la 1 singură ședință pe zona localizată, cu posibilitatea de repetare doar dacă este cazul pe aceeași zonă, dar numai după 1 lună jumătate de la procedură.

Efectul începe să fie vizibil la 3 săptămâni de la realizarea tratamentului, acționând în continuare până la 3 luni