ULTRAFORMER III, Lifting Facial cu HIFU

Soluția ta de lifting facial non-chirurgical!

Vrei o soluție eficientă și non-invazivă de lifting facial, fără bisturiu, injecții și fără durere? Atunci Ultraformer III este opțiunea ideală pentru tine! Tehnologia sa avansată HIFU (ultrasunete focusate de înaltă intensitate) stimulează producția naturală de colagen a organismului, abordând cu succes probleme precum pielea lăsată, lipsa de fermitate, bărbia dublă și ridurile.

ULTRAFORMER III, Lifting Facial cu HIFU

Cum funcționează tratamentul cu Ultraformer III

Ultraformer III este cel mai performant echipament pe bază de ultrasunete micro și macro focusate de înaltă intensitate (HIFU), acționând la nivelul superficial al musculaturii. Datorită tehnologiei sale avansate, acesta oferă rezultate eficiente, similare cu cele obținute prin liftingul chirurgical. 

Înainte cu 20-30 de minute de începerea tratamentului cu Ultraformer III se aplică cremă anestezică. De asemenea, în timpul procedurii, se aplică un gel ecografic la nivelul zonei tratate care are dublu rol: de conductivitate a ultrasunetelor și de protecție termică împotriva arsurilor.

În funcție de zona de tratament, se vor aplica 4 manipoli, întâi cel de 4.5 mm când vorbim partea inferioară a feței, și apoi cele de 3 mm (la nivelul gâtului și feței) și de 1.5 mm (la nivelul frunții). La nivelul ridurilor frontale și ale șanțurilor nazolabiale, perioculare și suboculare se utilizează manipoli de 2 mm.

Ultraformer III va emite impulsuri de energie cu ultrasunete, focusate, în profunzimea straturilor pielii. Energia pulsată de înaltă intensitate încălzește țesuturile vizate la o temperatură de 65 – 75°C, inducând o serie de ”leziuni” termice. Sistemul imunitar al corpului se va activa pentru a trata aceste leziuni și va stimula neocolagenza (apariția fibrelor noi de colagen).

Prin procesul de regenerare a colagenului și a elastinei se obține un efect de remodelare: pielea lăsată este ridicată, strânsă, devine mai fermă și mai compactă, mai luminoasă, ridurile sunt reduse, iar conturul facial este redefinit.

De asemenea, energia ultrasunetelor are efect de lipoliză, topind excesul de țesut adipos din bărbie, care creează aspectul inestetic de gușă. Efectele maxime ale procedurii cu Ultraformer III devin vizibile, de obicei, la o lună după finalizarea curei de tratament, cu rezultate maxime la 3 luni.

Procedura nu are efecte secundare asupra țesutului înconjurător sau asupra pielii. Timp de câteva ore după ședință, zona tratată va fi ușor înroșită și vei simți o senzație asemănătoare cu cea a unei arsuri solare. Aceste simptome vor trece de la sine în câteva zile.

Aplicabilitatea Ultraformer III pentru față: frunte, lifting sprâncene, pomeți, riduri, contur mandibular, șanturi nazolabiale, bărbie dublă, gât.

Aplicabilitate - bărbie dublă

Abordează cu succes probleme precum pielea lăsată, lipsa de fermitate, bărbia dublă și ridurile.

Aplicabilitate - față

Stimulează producția naturală de colagen a organismului.

Beneficii

Lifting non-invaziv al feței

Strânge și ridică pielea lăsată

Redă fermitatea și luminozitatea pielii

Diminuează ridurile

Reduce bărbia dublă (gușa)

Diminuează țesutul adipos

Poate fi realizat în orice perioadă a anului

Doctorii / operatorii disponibili pentru această procedură

Dr. Ina Șoșoacă

Dr. Ina Șoșoacă

Medic Dermatolog, Doctor în Științe Medicale, Trainer Internațional

Dr. Ina Șoșoacă, Director Medical, este unul dintre cei mai experimentați medici specialiști în dermatologie și medicină estetică din Romania, fiind doctor în științe medicale. Prin activitatea de cercetare și practică în centre de renume, atât în țară, cât și în străinătate, dr. Ina Șoșoacă este unul dintre pionierii medicinei anti-aging, fiind conectată în permanență la noutățile și inovațiile la nivel mondial.

Durata tratamentului:

30-40 minute

Prețul unei ședințe:

1 zonă (ochi): 1,470 lei/ședință; 2 zone (față+gât): 2,720 lei/ședință; 3 zone (față+gât+ochi): 2,860 lei/ședință.

ULTRAFORMER III, Lifting Facial cu HIFU

FAQ’s

Numărul recomandat de ședințe variază în funcție de vârstă și gradul de ptoză sau gradul de lăsare a pielii. Sunt indicate minim 3 ședințe, efectuate la o lună distanță. Efectul este vizibil la o lună post-tratament, cu efect maxim la 3 luni, iar acesta se menține între 6 luni și 12 luni, tratamentul putând fi repetat după minim 6 luni.

Tratamentul cu Ultraformer III se adresează persoanelor cu vârste între 35 – 55 ani, atât femei, cât și bărbați, care se confruntă cu semnele îmbătrânirii, cu bărbie dublă, pielea obrajilor lăsată sau riduri fine în jurul ochilor sau pe frunte.

Tratamentul cu Ultraformer III este, în general, bine tolerat de către pacienți. Impulsurile de energie ale ultrasunetelor se simt ca niște înțepături, urmate de o senzație ușoară de căldură. Acestea creează un ușor disconfort mai degrabă decât durere.

Este interzisă administrarea de antiinflamatoare nesteroidiene cu minim 48 de ore înainte de tratament și 7 zile după tratament.

Nu există contraindicații și nici o rutină specială de îngrijire post-tratament. Însă, în cazul în care te expui la soare, este necesar să folosești o cremă cu factor de protecție 50+.