Inovația Viora, tehnologie cu radiofrecvență multi-polară MULTICORE™

Slăbește fără efort cu VIORA, soluția non-invazivă de remodelare și tonifiere corporală

Vrei să ai un corp mai suplu și o piele mai fermă? Procedura VIORA îți oferă o transformare corporală rapidă și cu rezultate pe termen lung. Datorită tehnologiei avansate care combină radiofrecvența cu terapia vacuum, VIORA stimulează producția de colagen, reduce țesutul adipos localizat, îmbunătățind totodată circulația sanguină și drenajul limfatic. Rezultatul? O siluetă conturată, tonifiere și o reducere vizibilă a celulitei.

Inovația Viora, tehnologie cu radiofrecvență multi-polară MULTICORE™

Cum funcționează tratamentul cu VIORA

Tratamentul VIORA combină radiofrecvența și terapia vacuum pentru a oferi multiple beneficii estetice: conturarea siluetei, slăbire în centimetri, reducerea vizibilă a celulitei, îmbunătățirea tonusului și fermității pielii.

Inovația VIORA constă în folosirea radiofrecvenței multi-polare (MULTICORE™), care distribuie energia prin multiple canale. Această distribuție optimizată asigură o penetrare eficientă și profundă în țesuturi, asigurând tratamente personalizate cu rezultate superioare.

Tehnologia MULTICORE™ utilizează trei frecvențe diferite (0.8MHz, 1.7MHz și 2.45MHz), plus o a patra care le combină, pentru a acționa direct asupra depozitelor adipoase și rețelei de colagen.

Tehnologia SVC (Switching, Vacuum, Cooling) permite reglarea undelor de radiofrecvență în timpul procedurii, în funcție de nevoile fiecărui pacient. De asemenea, tehnologia avansată răcește zona de tratament pentru a asigura un confort sporit pacientului, în special în cazul zonelor sensibile.

VIORA oferă două protocoale specializate pentru tratamente corporale:

- Fermitate și tonifiere;

- Remodelare corporală și reducerea celulitei.

Procedura se efectuează cu ajutorul unui aplicator special pentru corp. Înainte de începerea procedurii, zona este curățată, iar apoi se aplică glicerină pentru a preveni contactul direct între dispozitiv și piele. Tratamentul este ajustat cu precizie conform parametrilor specifici stabiliți de specialist, în funcție de zona tratată și de rezultatele dorite. 

Odată activat dispozitivul, energia radiofrecvenței este emisă și direcționată către zonele țintă. Aceasta produce încălzirea profundă a straturilor pielii, facilitând procesul de lipoliză sau descompunere a adipocitelor, ceea ce contribuie la reducerea țesutului adipos localizat. În paralel, radiofrecvența stimulează producția de colagen și remodelează țesutul conjunctiv, pielea devenind vizibil mai fermă și elastică, ceea ce are ca efect reducerea celulitei. 

Vacuumul joacă un rol esențial în ghidarea precisă a radiofrecvenței spre zonele cu probleme, intensificând eficiența tratamentului prin îmbunătățirea circulației sanguine și facilitarea drenajului limfatic.

Procedura este nedureroasă, nu necesită perioadă de recuperare și nu prezintă reacții adverse. Pacienții pot simți o ușoară senzație de căldură sau furnicături pe durata tratamentului.

VIORA poate fi utilizat pe: talie, abdomen, coapse, fese și șolduri, spate, brațe, picioare.

Before

Înainte de ședința de tratament

After

După DOAR 3 ședințe de tratament

Beneficii

Îmbunătățește fermitatea pielii

Reduce celulita și țesutul adipos

Stimulează drenajul limfatic

Îmbunătățește circulația sanguină

Reduce celulita

Procedură non-invazivă

Fără perioadă de recuperare

Durata tratamentului:

30 minute

Prețul unei ședințe:

495 lei/ședință

Inovația Viora, tehnologie cu radiofrecvență multi-polară MULTICORE™

FAQ’s

Numărul de ședințe necesare variază în funcție de obiectivele individuale ale fiecărui pacient, zona care urmează să fie tratată și problemele abordate. În general, pentru tratamentele de fermitate se recomandă între 4 și 6 ședințe, iar pentru procedurile de remodelare corporală și reducere a celulitei, sunt necesare între 6 și 12 ședințe.

Cu câteva zile înainte de procedură, evită exfolierea mecanică sau chimică a zonei care va fi tratată. De asemenea, evită bronzarea artificială sau expunerea prelungită la soare. Menține o bună hidratare în zilele premergătoare tratamentului. În ziua tratamentului, evită aplicarea de loțiuni, creme, parfumuri sau orice produs cosmetice pe zona ce urmează a fi tratată. După procedură, protejează zona tratată de expunerea la soare, folosind o cremă cu SPF ridicat (50+). Pentru primele 24-48 de ore după tratament, evită saunele, băile fierbinți sau orice sursă de căldură intensă, pentru a reduce riscul de iritare. Continuă să hidratezi bine pielea, folosind produse recomandate de specialistul tău. Îngrijește zona tratată cu delicatețe, fără a folosi exfolianți sau alte produse iritante.

Contraindicațiile tratamentului Viora sunt infecțiile active sau cronice ale pielii în zona de tratament, prezența implanturilor metalice în zona de tratament, afecțiuni ale pielii, precum eczeme, psoriazis sau herpes activ, sarcina sau perioada de alăptare, tratamente recente cu laser sau peeling chimic, utilizarea medicamentelor anticoagulante sau a celor care afectează procesul de coagulare a sângelui, diabetul necontrolat sau alte boli cronice care afectează procesul de vindecare, afecțiuni autoimune sau imunosupresie, cancer activ sau tratament recent pentru cancer.