VIORA, ANTICELULITIC, FERMITATE & TONIFIERE

VIORA, ANTICELULITIC, FERMITATE & TONIFIERE

Tratament de remodelare corporală Viora

Tratament corporal cu RF cu multiple lungimi de unde, stimularea drenajului limfatic, activarea circulatiei, pentru diminuarea celulitei si remodelare pe zonele de interes.

Protocol Viora Remodelare:

  1. Zona de tratament sa fie curate.
  2. Aplicam glicerina cu ajutorul unei pensule pe zona de tratament
  3. Ne asiguram ca nu exista contact direct intre electrozi si piele (adica sa existe glicerina)
  4. Incepem tratamentul dupa urmatorul protocol:
  • se preincalzeste zona pana la o temperature de 39-42 grade cu MODUL IV
  • 10 minute cu MODUL I
  • 2 minute cu MODUL II
  • 2 minute cu MODUL III

(RF si vacuumul le stabilim in functie de suportabilitatea clientei.) La sfarsitul tratamentului indepartam urmele de produs ramase cu ajutorul servetelelor.

Tratament Viora Reaction pentru Fermitate și Tonifiere

Reaction Viora aparat avansat – tratament care se bazeaza pe radiofrecventa cu multiple lungimi de unde combinate cu vacuum terapie cu efect de stimularea a drenajului limfatic si activare a circulatiei sangvine. Dureaza 60 de minute. Tratament corporal cu radiofrecvență cu multiple lungimi de unda, combinate cu vacuum terapie, stimularea drenajului limfatic, activarea circulatiei, pentru obtinerea fermitatii cutanate pe zonele de interes. Contraindicatii Viora: dermatite, tatuaje sau machiaj permanent, implanturi metalicem, pacemaker, defibrilator, coagulopatii, medicamente (anticoagulante, CST), neoplazii, hipo/hipertiroidie, zone cu liposuctie/ alte interventii chirurgicale (< 3 luni), diabet zaharat, herpes simplex.

40 min