VISIBLE AGE REVERSE

Combate semnele înaintării în vârstă cu ajutorul neurocosmeticelor!

Cum poți avea un ten vizibil întinerit, fără să recurgi la proceduri invazive? La Silhouette îți punem la dispoziție ultimele inovații în materie de îngrijire anti-aging. Visible Age Reverse, primul tratament anti-aging cu neurocosmetice din România, îți oferă o alternativă complet noninvazivă de a combate semnele îmbătrânirii.

Tratamentul este potrivit atât persoanelor cu ten matur, cât și celor tinere care se confruntă cu riduri, linii fine și lipsa de fermitate.

VISIBLE AGE REVERSE

Cum funcționează Visible Age Reverse

Tratamentul anti-aging Visible Age Reverse combină acțiunea concentratului neurocosmetic AGE INFLUX cu tehnologia avansată a electrozilor pentru a reda tenului fermitatea și aspectul întinerit.

Odată aplicat pe ten, neurocosmeticul activează formațiunile nervoase, care trimit semnale către creier cum că pielea s-ar afla în apropierea unei surse de căldură. Creierul recepționează mesajul și, datorită acestui lucru, fluxul sanguin se activează, aducând în epidermă substanțele active esențiale pentru regenerarea celulară.

Ședința de tratament cu Visible Age Reverse cuprinde 6 pași:  

1. Gomajul lejer: exfoliază tenul și îl pregătește pentru tratament;

2. Aplicarea cremei neurocosmetice AGE INFLUX: activează fluxul sangvin și furnizează epidermei substanțele benefice pentru regenerare;

3. Aplicarea electrodului Vibrosmoothing: netezește ridurile și reduce contracția musculară pentru a relaxa pielea;

4. Aplicarea electrodului Vibrodermic: redistribuie țesutul conjunctiv al dermului pentru a umple ridurile și a restabili volumul tenului;

5. Curățarea cu un demachiant delicat;

6. Aplicarea concentratului anti-aging LIFE INFLUX de la GUINOT.

Before/After

După 1 ședință de tratament cu Visible Age Reverse

Before/After

După 1 ședință de tratament cu Visible Age Reverse

Beneficii

Îmbunătățește fermitatea pielii cu 77,9%

Stimulează producția de colagen și elastină

Hidratează și regenerează tenul

Estompează ridurile și liniile fine

Tratament non-invaziv, fără recuperare

Rezultate vizibile după doar 1 ședință

Durata tratamentului:

30 minute

Prețul unei ședințe:

750 lei

VISIBLE AGE REVERSE

FAQ’s

Pentru rezultate de durată, se recomandă cel puțin 4 ședințe, realizate la un interval de o săptămână, urmate de o ședință de întreținere lunară.

Visible Age Reverse este un tratament sigur și nedureros, a cărui eficiență este dovedită de cercetări științifice. Riscul unor reacții alergice sau a altor efecte secundare este minim. Procedura nu necesită timp de recuperare, așadar îți poți relua rutina normală imediat după ședința de tratament.