Dr. Ina Șoșoacă

Dr. Ina Șoșoacă

Medic Dermatolog, Doctor în Științe Medicale, Trainer Internațional

Director medical, medic specialist dermatologie și medicină estetică

Doctor în Științe Medicale

Trainer internațional pentru metode și tratamente în medicină estetică

Competențe și supraspecializări:

- Dermatologie;

- Medicină estetică.

Dr. Ina Șoșoacă, Director Medical, este unul dintre cei mai experimentați medici specialiști în dermatologie și medicină estetică din România, fiind doctor în științe medicale. Prin activitatea de cercetare și practică clinica în centre de renume, atât în țară cât și în străinătate, dr. Ina Șoșoacă este unul dintre pionierii medicinei anti-aging.

În prezent își folosește experiența acumulată timp de peste două decenii pentru a îndruma specialiști din toate colțurile lumii, în calitate de trainer internațional pentru metode și tratamente în medicină estetică. Este conectată în permanență la noutățile și inovațiile la nivel mondial, ceea ce îi permite să aplice cele mai bune și sigure proceduri minim invazive, cu rezultate eficiente.

Împreună cu echipa medicală pe care o coordonează, Dr. Șoșoacă asigură cele mai complexe tratamente dermatoestetice cu scopul de a oferi o soluție la orice problemă cu care pacienții se confruntă: de la proceduri minim invazive pentru îmbunătățirea calității și elasticității pielii, soluții inovative pentru regenerarea colagenului, tratarea afecțiunilor dermatologice, până la tratamente specifice pentru scalp.

În cadrul clinicilor Silhouette, dr. Ina Șoșoacă realizează tratamente pentru recăpătarea tinereții și fermității tenului:

  • Tratamente injectabile cu toxină botulinică, acid hialuronic, aminoacizi & skinbooster
  • Tratamente cu laserul SP Dynamis
  • Tratamente PRP
  • Mezoterapie
  • Lifting facial nechirurgical
  • ArtLift
  • Peeling
  • Microneedling

Principiile după care se ghidează Dr. Șoșoacă sunt prevenția, accentuarea trăsăturilor naturale și siguranța, garantând astfel un tratament personalizat și adaptat nevoilor individuale ale pacienților săi.