Dr. Ina Sosoaca

Dr. Ina Sosoaca

Medic Dermatolog, Doctor în Stiinte Medicale, Trainer International

Director medical, medic specialist dermatologie si medicina estetica

Doctor in Stiinte Medicale

Trainer international pentru metode si tratamente in medicina estetica

Competente si supraspecializari:

Dermatologie

Medicina estetica

 

 

Dr. Ina Sosoaca, Director Medical, este unul dintre cei mai experimentați medici specialisti in dermatologie si medicina estetica din Romania, fiind doctor in stiinte medicale. Prin activitatea de cercetare si practica clinica in centre de renume, atat in tara cat si in strainatate, dr. Ina Sosoaca este unul dintre pionierii medicinei anti-aging.

In prezent isi foloseste experienta acumulata timp de peste doua decenii pentru a indruma specialisti din toate colturile lumii, in calitate de trainer international pentru metode si tratamente in medicina estetica. Este conectata in permanenta la noutatile si inovatiile la nivel mondial, ceea ce ii permite sa aplice cele mai bune si sigure proceduri minim invazive, cu rezultate eficiente.

Impreuna cu echipa medicala pe care o coordoneaza, Dr. Sosoaca asigura cele mai complexe tratamente dermatoestetice cu scopul de a oferi o solutie la orice problema cu care pacientii se confrunta: de la proceduri minim invazive pentru imbunatatirea calitatii si elasticitatii pielii, solutii inovative pentru regenerarea colagenului, tratarea afectiunilor dermatologice, pana la tratamente specifice pentru scalp.

In cadrul clinicilor Silhouette, dr. Ina Sosoaca realizeaza tratamente pentru recapatarea tineretii si fermitatii tenului:

  • Tratamente injectabile cu toxina botulinica, acid hialuronic, aminoacizi & skinbooster
  • Tratamente cu laserul SP Dynamis
  • Tratamente PRP
  • Mezoterapie
  • Lifting facial nechirurgical
  • ArtLift
  • Peeling
  • Microneedling

Principiile dupa care se ghideaza Dr. Sosoaca sunt preventia, accentuarea trasaturilor naturale si siguranta, garantand astfel un tratament personalizat si adaptat nevoilor individuale ale pacientilor sai.