Dr. Ioan Marinescu

Dr. Ioan Marinescu

Medic primar chirurgie plastică și reconstructivă

Competente si supraspecializari:

Chirurgie plastica si reconstructiva

Chirurgie estetica

Microchirurgie

Tehnici non-invazive sau minim invazive (fillere, volumizatoare, injectari toxina botulinica), tehnica MD Codes

Dr. Ioan Marinescu lucreaza ca medic primar in chirurgie plastica din anul 2012. A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti in 1998 si s-a specializat in Chirurgie Plastica si Reconstructiva la Spitalul Clinic de Urgenta, Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri si, in paralel, la Spitalul Clinic Colentina. Este membru al Asociatiei Chirurgilor Plastici din Romania.

In cei peste 15 ani de activitate in domeniu, Dr. Ioan Marinescu a dobandit o experienta bogata in toata gama de operatii plastice si reconstructive. A realizat interventii reconstructive complexe dupa excizii oncologice, chirurgie post-traumatica, chirurgie a sanului si a fetei, reconstructie a mainii si microchirurgie. Inca din perioada de rezidentiat a intrat in contact cu domeniul chirurgiei estetice, iar in prezent abordeaza intreaga arie de interventii in aceasta specialitate.

In cadrul Silhouette Medical Beauty, Dr. Ioan Marinescu se concentreaza pe estetica neinvaziva si minim invaziva si realizeaza:

  • Injectari cu toxina botulinica, acid hialuronic (filler), aminoacizi & skinbooster
  • PRP - injectarea de plasma bogata in trombocite
  • tehnica de injectare MD Codes™, o abordare revolutionara a tratamentelor de rejuvenare faciala cu acid hialuronic si toxina botulinica, care permite obținerea unor rezultate personalizate, adaptate la structura unica a chipului fiecarui pacient
  • Peeling
  • Microneedling