Dr. Ioan Marinescu

Dr. Ioan Marinescu

Medic primar chirurgie plastică și reconstructivă

Competențe și supraspecializări:

- Chirurgie plastică și reconstructivă;

- Chirurgie estetică;

- Microchirurgie;

- Tehnici non-invazive sau minim invazive (fillere, volumizatoare, injectări toxină botulinică), tehnică MD Codes.

Dr. Ioan Marinescu lucrează ca medic primar în chirurgie plastică din anul 2012. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București în 1998 și s-a specializat în Chirurgie Plastică și Reconstructivă la Spitalul Clinic de Urgență, Chirurgie Plastică Reparatorie și Arsuri și, în paralel, la Spitalul Clinic Colentina. Este membru al Asociației Chirurgilor Plastici din România.

În cei peste 15 ani de activitate în domeniu, Dr. Ioan Marinescu a dobândit o experiență bogată în toată gama de operații plastice și reconstructive. A realizat intervenții reconstructive complexe după excizii oncologice, chirurgie post-traumatică, chirurgie a sânului și a feței, reconstrucție a mâinii și microchirurgie. Încă din perioada de rezidențiat a intrat în contact cu domeniul chirurgiei estetice, iar în prezent abordează întreaga arie de intervenții în această specialitate.

În cadrul Silhouette Medical Beauty, Dr. Ioan Marinescu se concentrează pe estetică neinvazivă și minim invazivă și realizează:

  • Injectări cu toxină botulinică, acid hialuronic (filler), aminoacizi & skinbooster
  • PRP - injectarea de plasmă bogată în trombocite
  • Tehnică de injectare MD Codes™, o abordare revoluționară a tratamentelor de rejuvenare facială cu acid hialuronic și toxină botulinică, care permite obținerea unor rezultate personalizate, adaptate la structura unică a chipului fiecărui pacient
  • Peeling
  • Microneedling