Dr. Lucia Luchian (Costoiu)

Dr. Lucia Luchian (Costoiu)

Medic specialist obstetrică ginecologie

Doctor în medicină

Competențe și supraspecializări:

- Estetică ginecologică;

- Fertilizare în vitro și reproducere umană asistată;

- Histeroscopie și Colposcopie;

- Laparoscopie ginecologică și Planificare familială;

- Ultrasonografie obstetricală și ginecologică.

Dr. Lucia Elena Luchian (Costoiu) este medic specialist în obstetrică - ginecologie și deține un doctorat în reproducere umană asistată. Pe parcursul formării sale profesionale, doamna doctor a urmat numeroase cursuri și stagii de pregătire în țară și străinătate, în domeniul ginecologiei, al esteticii ginecologice și al medicinei reproductive. De asemenea, a participat la peste 60 de congrese și conferințe științifice în domeniu, atât în calitate de invitat, cât și de speaker.

Dr. Lucia Elena Luchian este membră a societăților științifice de profil, precum ESHRE (Societatea Europeană de Reproducere Umană Asistată), ASRM (Societatea Americană de Medicină Reproductivă) și ASGE (Asociația Societății Române de Estetică Ginecologică).

La Silhouette Medical Center, Dr. Lucia Elena Luchian se concentrează pe estetică ginecologică, o specialitate care se ocupă cu îmbunătățirea funcționalității și a aspectului zonei genitale. Folosind terapii non-invazive, cum ar fi radiofrecvența INDIBA, aceasta tratează problemele ginecologice de natură estetică sau medicală precum:

  • Incontinență urinară
  • Atrofia de endometru
  • Simptomatologie endometrioză
  • Rejuvenare vaginală
  • Tratamente adjuvant pentru proceduri de fertilitate
  • Recuperare postpartum