Dr. Mădălina Voicu

Dr. Mădălina Voicu

Medic generalist

Dr. Mădălina Voicu a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, specializându-se în medicină de familie. Este parte a echipei Silhouette de peste 10 ani, unde a acumulat o experiență bogată în domeniul medicinei estetice. 

Dr. Mădălina Voicu este specializată în proceduri de epilare definitivă cu laser, proceduri de rejuvenare facială cu laser și radiofrecvență, precum și în proceduri de remodelare corporală minim invazive. Ea folosește tehnologiile medicale de ultimă generație disponibile în clinică și scheme inovatoare de tratament pentru a oferi pacienților săi cele mai bune rezultate posibile.  

Orientată întotdeauna către nevoile pacientului, Dr. Mădălina Voicu abordează fiecare caz în mod holistic pentru a descoperi sănătatea și frumusețea autentică, prin planuri de tratament personalizate. Prin serviciile de înaltă calitate oferite, alături de abordarea sa caldă și empatică, aceasta a ajutat numeroși pacienți să își atingă obiectivele privind aspectul fizic și să își îmbunătățească imaginea de sine.