Dr. Mădălina Voicu

Dr. Mădălina Voicu

Medic generalist

Dr. Mădălina Voicu a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, specializandu-se in medicina de familie. Este parte a echipei Silhouette de peste 10 ani, unde a acumulat o experienta bogata in domeniul medicinei estetice.

Dr. Mădălina Voicu este specializata in proceduri de epilare definitiva cu laser, proceduri de rejuvenare faciala cu laser si radiofrecventa, precum si in proceduri de remodelare corporala minim invazive. Ea foloseste tehnologiile medicale de ultima generatie disponibile in clinica si scheme inovatoare de tratament pentru a oferi pacientilor sai cele mai bune rezultate posibile. 

Orientata intotdeauna catre nevoile pacientului, Dr. Mădălina Voicu abordeaza fiecare caz in mod holistic pentru a descoperi sanatatea si frumusetea autentică, prin planuri de tratament personalizate. Prin serviciile de inalta calitate oferite, alaturi de abordarea sa calda si empatica, aceasta a ajutat numerosi pacienti sa isi atinga obiectivele privind aspectul fizic si sa isi imbunatateasca imaginea de sine.