Academie Scientifique de Beauty Paris

Academie Scientifique de Beauty Paris

Stiinta in slujba frumusetii

Academie Scientifique de Beauty Paris

Académie Scientifique De Beauté inseamna „Stiinta in slujba frumusetii”. Este recunoscuta mondial pentru metoda sa de tratare in functie de tipurile de piele si de problemele acestora. Fiecare produs de ingrijire a pielii este rezultatul unei cercetari stiintifice fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea.

Académie Scientifique de Beauté a fost fondata de Dr. Alexandre Lamotte in 1890.

Metoda de tratament

In cautarea eficientei cosmetice, fondatorul Académie Scientifique de Beauté a dezvoltat o metoda estetica profesionala combinata cu diagnosticul medical. Aceasta abordare de ingrijire a pielii unica, mai blanda se bazeaza pe rezultat.

Produsele de cosmetica franceze de la Académie Scientifique de Beauté combina resursele naturale cu stiinta pentru a crea tratamente perfecte pentru piele. In loc sa folosesti substante chimice dure pe pielea ta, alege ingrediente active pure si concentrate.

Produsele Académie Scientifique de Beauté imita mecanismele naturale ale pielii, asigurand astfel o mai buna toleranta si o mai buna eficacitate, deoarece ingredientele pot patrunde mai bine in piele.

Fa o programare