Academie Scientifique de Beauty Paris

Academie Scientifique de Beauty Paris

Știința în slujba frumuseții!

Academie Scientifique de Beauty Paris

Académie Scientifique De Beauté înseamnă „Știința în slujba frumuseții”. Este recunoscută mondial pentru metoda sa de tratare în funcție de tipurile de piele și de problemele acestora. Fiecare produs de îngrijire a pielii este rezultatul unei cercetări științifice fără compromisuri în ceea ce privește calitatea.

Académie Scientifique de Beauté a fost fondată de Dr. Alexandre Lamotte în 1890.

Metodă de tratament

În căutarea eficienței cosmetice, fondatorul Académie Scientifique de Beauté a dezvoltat o metodă estetică profesională combinată cu diagnosticul medical. Această abordare de îngrijire a pielii unică, mai blânda se bazează pe rezultat.

Produsele de cosmetică franceze de la Académie Scientifique de Beauté combină resursele naturale cu știința pentru a crea tratamente perfecte pentru piele. În loc să folosești substanțe chimice dure pe pielea ta, alege ingrediente active pure și concentrate.

Produsele Académie Scientifique de Beauté imită mecanismele naturale ale pielii, asigurând astfel o mai bună toleranță și o mai bună eficacitate, deoarece ingredientele pot pătrunde mai bine în piele.

Fă o programare