Babor

Babor

Babor înseamnă știință, precizie și efect în cosmetica facială și corporală.

Babor

Babor înseamnă știință, precizie și efect în cosmetica facială și corporală. Pentru a satisface cele mai exigente cerințe ale clienților, Babor se bazează pe peste 60 de ani de experiență în îngrijirea pielii, astfel că fiecare produs reprezintă o promisiune a calității, știință, precizie și efect. Indiferent de tipul și nevoia specifică a pielii, Babor are remediul.

  • ȘTIINȚĂ - Totul a început în 1956 cu un trandafir negru – simbolul frumuseții infinite.
  • PRECIZIE - Formulele BABOR de precizie se bazează pe ingrediente active inovatoare.
  • EFECTE - Formulele inovatoare sunt combinate cu atenție cu metode exclusive de tratament, pentru a oferi efecte remarcabile și o experiență unică.
  • ȘTIINȚĂ ȘI CERCETARE - Formulele au eficacitate și compatibilitate maximă. Știința și cercetarea fac parte din ADN-ul BABOR.

Echipele interdisciplinare de oameni de știință și colaborările cu universități renumite și alte instituții științifice de vârf asigură pentru BABOR rezultate revoluționare în cercetarea ingredientelor active.

Combinând tradiția botanică europeană cu tehnologia de vârf, BABOR oferă soluții inovatoare și tratamente de lux. Fiecare produs este dezvoltat cu atenție și testat în laboratoarele proprii din Germania pentru a produce beneficii cu eficacitate dovedită pentru fiecare tip de piele și afecțiune.

BABOR vrea să-ți îndeplinească dorința de a avea o piele impecabilă, să-ți maximizeze frumusețea și să-ți stimuleze pofta de viață.

Fă o programare