Babor

Babor

Babor inseamna stiinta, precizie si efect in cosmetica faciala si corporala.

Babor

Babor inseamna stiinta, precizie si efect in cosmetica faciala si corporala. Pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor, Babor se bazeaza pe peste 60 de ani de experienta in ingrijirea pielii, astfel ca fiecare produs reprezinta o promisiune a calitatii, stiinta, precizie si efect. Indiferent de tipul si nevoia specifica a pielii, Babor are remediul.

  • STIINTA - Totul a inceput in 1956 cu un trandafir negru – simbolul frumusetii infinite.
  • PRECIZIE - Formulele BABOR de precizie se bazeaza pe ingrediente active inovatoare.
  • EFECTE - Formulele inovatoare sunt combinate cu atentie cu metode exclusive de tratament, pentru a oferi efecte remarcabile si o experienta unica.
  • STIINTA SI CERCETARE - Formulele au eficacitate si compatibilitate maxima. Știinta si cercetarea fac parte din ADN-ul BABOR.

Echipele interdisciplinare de oameni de stiinta si colaborarile cu universitati renumite si alte institutii stiintifice de varf asigura pentru
BABOR rezultate revolutionare in cercetarea ingredientelor active. Combinand traditia botanica europeana cu tehnologia de varf,
BABOR ofera solutii inovatoare si tratamente de lux. Fiecare produs este dezvoltat cu atentie si testat in laboratoarele proprii din Germania pentru a produce beneficii cu eficacitate dovedita pentru fiecare tip de piele si afectiune.
BABOR vrea sa-ti indeplineasca dorinta de a avea o piele impecabila, sa-ti maximizeze frumusetea si sa-ti stimuleze pofta de viata.

Fa o programare