Criolipoliza

Criolipoliza

Tratament de remodelare corporală cu efect de criolipoliză care atacă și elimină definitiv depozitele de grăsime nedorite.

Tratament cu Efect de Criolipoliză

Conform studiilor efectuate, prin acțiunea sa, tratamentul de remodelare corporală cu efect de criolipoliză atacă și elimină definitiv depozitele de grăsime nedorite, într-o singură ședință. Din feedback-ul clienților, știm că procedura nu este dureroasă și nu necesită timp de recuperare.

Studiile arată că tratamentul reduce țesutul adipos prin înghețarea zonei respective la -9°C, iar grăsimea se elimină în mod natural prin intermediul metabolismului lipidic. Din feedback-ul pacienților, reiese că pacientul nu simte durere și nici frig. Odată distruse prin acest tratament, adipocitele nu se mai regenerează, rezultatul menținându-se timp îndelungat. Sistemul controlat de răcire al CLATUU are rezultate pe termen lung, îmbunătățind fermitatea pielii și textura sa, remodelând corpul și reducând depozitele de grăsime. Din studiile noastre reiese că efectul este vizibil la 3 săptămâni de la realizarea tratamentului, iar rezultatul final se instalează la 12 saptamani de la realizarea procedurii.

Ce este tratamentul cu efect de criolipoliză și cum funcționează?

CLATUU este un tratament corporal de liposucție non-invazivă realizată prin procesul de criolipoliză ce elimină definitiv grăsimea nedorită de pe abdomen, talie, coapse, spate, brațe, zona de deasupra genunchilor. Funcționează pe principiul de criolipoliză = reducerea numărului de celule adipoase prin procesul de moarte celulară programată (apoptoza). Apoptoza este procesul prin care celulele declanșează procesul de autodistrugere ca răspuns la un anumit semnal (în cazul tratamentului CLATUU este vorba despre răcirea țesutului până la maxim -9 grade, existând 4 nivele posibile de temperatură). Celulele adipoase care au inițiat procesul de apoptoza vor fi atacate de către macrofage care le vor digera și le vor elimina prin urină și materii fecale. Sucțiunea țesutului se realizează cu presiune de până la 50kPa, existând 4 nivele de sucțiune.

Conform studiilor, rezultatele se văd începând cu 30 de zile, cu rezultatul maximal la 3 luni după tratament. Aparatul prezintă 2 manipoli care pot fi aplicați concomitent. Manipolii sunt de 2 feluri: flat type care este folosit pentru zonele cu țesut adipos redus (brațe superioare, zona de deasupra genunchilor) sau wing type care este folosit pentru zonele cu țesut adipos bogat (abdomen, spate, flancuri). Zonele de aplicare sunt: abdomen, flancuri, coapse intern, coapse extern, regiune subfesieră, spate, zona sutienului, regiune superioară brațe, zona de deasupra genunchilor.

Manipolii nu sunt aplicați direct pe piele, ci prin intermediului unui pad care conține un gel care are rolul de a proteja piele de efectele inghetului. Se aplică manipolul, care trebuie să rămână nemișcat pe toată perioada tratamentului pentru a nu prinde aer intre manipol și piele.

Durata tratamentului este de 60 minute. După 60 de minute, manipolul se va desprinde și este îndepărtat. Operatorul va practica masaj la nivelul zonei de lucru timp de 5 minute după desprinderea manipolului și aplicare de prosoape încălzite. Durerea se simte în primele 5 minute ale tratamentului, după care aceasta devine de nivel tolerant. Post-tratament (următoarele 7 zile), pacienta poate avea senzație de amorțeală și durere la nivelul zonei de aplicare, uneori pot rămâne și echimoze la acest nivel.

Tratamentul cu criolipoliză poate fi aplicat pe mai multe zone unde există depozite de grăsime:

  • bărbie;
  • abdomen;
  • coapse;
  • spate;
  • zona lombară;
  • brațe sau pe zona de deasupra genunchilor.

Avantajele tratamentului cu efect de criolipoliză:

  • tratamentul de remodelare corporală CLATUU este non-invaziv;
  • procedură este nedureroasă și nu necesită timp de recuperare;
  • o ședință durează 60 de minute;
  • remodelează corpul și reduce depozitele de grăsime într-o singură ședință.

Fă o programare