Dermafrac

Dermafrac

Tratament de mezoterapie care repară și îmbunătățește aspectul tenului

Dermafrac

Am lansat DERMAFRAC: noul tratament de mezoterapie care repară și îmbunătățește aspectul tenului

Centrele noastre și-au îmbogățit oferta de tratamente estetice noninvazive cu o nouă tehnologie apreciată la nivel internațional. Este vorba de DERMAFRAC, un tratament avansat de mezoterapie ce oferă rezultate excelente în tratarea pielii îmbătrânite, afectate de soare, acnee, cu pori deschiși, riduri și linii fine, pete pigmentare sau cicatrici superficiale.

În doar 30 de minute, cât durează tratamentul, DERMAFRAC întinerește, purifică, hidratează și luminează tenul, dar și pielea de pe gât, decolteu, mâini, spate sau brațe.

DERMAFRAC este bazat pe tehnica de microchanneling combinată cu infuzii de serumuri reparatoare.

În funcție de grosimea dermului și de rezultatele dorite, se creează microcanale cu ajutorul unei role cu microace de 250 sau 500 de microni. Prin aceste microcanale se introduc serumurile reparatoare până la joncțiunea dintre derm și epiderm, acolo unde este nevoie să se acționeze pentru a avea efectele estetice dorite.

Există 5 tipuri de serumuri:

  • Grow factor – destinat persoanelor cu relaxare cutanată cauzată de înaintarea în vârstă, celor cu ten matur și riduri pronunțate;
  • Rejuvenate – destinat tenului cu riduri;
  • Hidratare – destinat tenului tânăr, care are nevoie de hidratare sau tenului deshidratat accentuat, la orice vârstă;
  • Clarity – destinat tenului cu pete pigmentare;
  • Lighten – conține cu un activ care oferă pielii un colorit uniform, un aspect sănătos, luminos și întinerit.

DERMAFRAC îmbunătățește totodată calitatea tenului afectat de acnee și de cicatricile lăsate de acnee.

Specialiștii recomandă o cură de 6 tratamente, efectuate la interval de 2-3 săptămâni pentru a obține rezultate optime. Efectele tratamentului încep să fie vizibile după doar o ședință care durează doar 30 de minute.

Fă o programare