Lifting non-chirurgical cu HIFU

Lifting non-chirurgical cu HIFU

Soluția specifică pentru lifting non-chirurgical.

Lifting non-chirurgical cu HIFU

Home Tratamente Faciale Medicale Ultraformer III ULTRAFORMER III este soluția specifică pentru lifting non-chirurgical. Acesta folosește cea mai nouă tehnologie HIFU (ultrasunete macro și micro focalizate) și oferă, într-o singură ședință de scurtă durată, efect de lifting facial și fermitate corporală ce poate dura chiar și 1 an de zile.

Cum funcționează ULTRAFORMER III?

ULTRAFORMER folosește energie focusată de înaltă intensitate pe bază de ultrasunete ce pătrunde în zona vizată. Astfel, se îndepărtează vechiul colagen și se stimulează crearea de colagen nou în țesut, oferindu-ne astfel rezultate impresionante de lifting facial, reducere a ridurilor, fermitate și remodelare corporală.

Manipolii trimit ultrasunete la nivelul joncțiunii dermo-hipodermice dermului profund și superficial (capătul galben), unde vor crea inflamație cu adunare de celule inflamatorii la aceste nivele, digerând astfel colagenul vechi și formând colagen nou, tânăr.

Cum funcționează tratamentul facial și corporal cu ULTRAFORMER III?

Ultraformer corporal – la nivel zonei de lucru se vor aplica cei 2 manipoli pe rând, mai întâi cel de 9 mm și apoi cel de 6 mm. Cu fiecare manipol se vor realiza minim 2 treceri: o trecere în sens orizontal și o trecere în sens vertical.Ultraformer facial – la nivelul zonei de lucru se vor aplica cei 3 manipoli pe rând, întâi cel de 4.5 mm (la nivelul gâtului și al obrajilor), și apoi cel de 3 mm și respectiv de 1.5 mm la nivelul gâtului, pomeților, frunții. Cu fiecare manipol se vor realiza minim 2 treceri, una în sens orizontal și cealaltă în sens vertical, întotdeauna în sensul de lifting al pielii, dintre interior spre exterior.Înainte de inițierea tratamentului cu ULTRAFORMER III se aplică cremă anestezică timp de 20-30 de minute (pentru eficacitate mai crescută de absorbție se poate aplica o folie deasupra zonei pe care am aplicat crema anestezică).

Atenție – dacă aveți implanturi metalice sau aparat dentar, există riscul ca tratamentul să fie dureros și va fi nevoie de badijonare bucală pentru a reduce durerea. De asemenea, zonele osoase sunt mai dureroase. De asemenea, clienta nu are voie să își administreze antiinflamatoare nesteroidiene pre-tratament minim 48 de ore.

În cât timp se pot observa efectele tratamentelor cu ULTRAFORMER III?

Efectul se vede începând de la terminarea tratamentului, cu efect maximal la 1 lună. Efectele se pot menține între 6 luni și 1 an post-tratament, astfel că tratamentul se poate repeta peste minim 6 luni.

Cât durează o ședință de tratament ULTRAFORMER III?

Tratamentul pentru față și gât durează 20-30 minute, iar cel pentru pentru corp, 30-40 minute. ULTRAFORMER III poate fi aplicat pe zone precum frunte, sprâncene, pomeți, maxilar inferior, în cazul bărbiei duble, pe faldurile nazolabiale, gât, mijloc, axilă, abdomen, coapse.

Fă o programare