LPG Edermolab

LPG Edermolab

Tratament anticelulitic și de remodelare corporală

Tratament anticelulitic și de remodelare corporală Endermologie LPG Endermolab

Endermolab este o nouă revoluție tehnologică ce acționează prin endermologie, care se bazează pe tehnici de mecano-transducție, prin intermediul rolelor motorizate, care au rolul de mobilizare și defibrozare a țesutului adipos de pe zona țintită. Tratamentul are o durată de 35 de minute. Conform studiilor efectuate, efectul este de stimulare a lipolozei, de stimulare a microcirculației și a sistemului limfatic cu rezultate de pierdere în centimetri, aspect de coajă de portocală diminuată. Grăsimea profundă este eliminată, iar silueta este remodelată.

Endermolab este cel mai nou produs LPG în materie de estetică corporală și facială cu 28 de ani de experiență. Tehnologia avansată oferă soluții în tratamentele de remodelare corporală, tratamentele anticelulitice, fermitatea cutanată, pre și post liposucție, tratamentul picioarelor obosite, recuperare medicală. Versiunea nouă este îmbunătățită cu un keymodule care dispune de role motorizate, ceea ce îl face un dispozitiv de apucare a țesutului fără precent și îl ajută să aibă rezultate mult mai eficiente decât precedenta versiune.

Endermologia este o tehnică exclusivă de stimulare celulară prin mecanotransducție. Creată de LPG în 1986, endermologia asigură un tratament 100% natural a transformărilor țesutului conjunctiv pentru scopuri estetice sau terapeutice. În cazul tratamentelor corporale, prin funcția de lipomasaj, aparatul LPG combină aspirația generată de un sistem de pompe de vacuum cu masajul profund realizat prin 2 role motorizate independent.

În funcție de scopul tratamentului, rolele pot descrie mai multe mișcări:

Roll-in : pentru tratamentele de slăbire, acționând asupra grăsimii din profunzime și împotriva celulitei fibroase;

Roll-out : pentru fermitate, stimulează fibroblastele, întărind rețeaua de colagen și elastină;

Roll-up : pentru tratamentele de remodelare, acționând asupra grăsimii depuse neuniform, eliminând aspectul de coajă de portocală al pielii.

Durata unei ședințe de tratament LPG Endermolab: 35 minute;

Efectele observate ale tratamentului LPG Endermolab: detoxifiere, pierdere în centimetri, cu rezultate de diminuare a aspectului de coajă de portocală.

Tratament anticelulitic și de remodelare corporală Endermologie LPG 

Tratamentul de remodelare corporală și combatere a celulitei LPG Cellu M6 Keymodule 2 are ca acțiune principală endermologia, care se bazează pe tehnici de mecano-transducție, prin intermediul rolelor motorizate, care au rolul de mobilizare și defibrozare a țesutului adipos de pe zona țintită. Efectul este de stimulare a lipolizei, de stimulare a microcirculației și a sistemului limfatic cu rezultate de pierdere în centimetri. Conform studiilor, după tratamentul cu LPG Cellu M6 Keymodule 2, silueta este remodelată, corpul pierde în centimetri, iar aspectul de coajă de portocală este diminuat.

Lipomasajul este prima tehnică non-agresivă care și-a demonstrat din punct de vedere științific eficacitatea în modelarea corpului, redând fermitatea și netezimea pielii. Efectele durează pentru că Cellu M6 nu urmărește doar să nte scape de probleme, ci și stimulează pielea să producă singură colagen și elastină. Aparatul Cellu M6 mai dispune și de liftmasajul pentru ten, care reduce ridurile și stimulează țesuturile feței și gâtului cu scopul de a le reduce din aspectul neplăcut, redându-ți frumusețea naturală.

Când apar primele rezultate cu tratamentul LPG?

Rezultatele vizibile apar după 6 până la 10 ședințe, conform studiilor. Aceste rezultate şi descoperiri sunt un efect direct al cercetării clinice extensive , în toată lumea. 20.000 de centre din întreaga lume folosesc Endermologie! Conform unui studiu recent condus, s-a demonstrat că masajul mecanic realizat cu LPG Cellu M6 Keymodule 2 este capabil să activeze lipoliza (metabolismul grăsimilor). Cum? Pe măsură ce rolele motorizate mobilizează ţesutul adipos, adipocitele (celulele grase) stimulate sunt semnalizate prin mesaje neurohormonale (activitatea adrenalinei). Astfel, se activează receptorii ß (evacuatorii de reziduu celular) şi se declanşează lipoliza (metabolismul grăsimilor). Rezultate vizibile apar în doar câteva şedinţe.

Cum funcționează endermologia LPG?

Lipomasajul Endermologie creşte viteza metabolismului grăsimilor, astfel încât ele trec prin toate fazele de existenţă mai repede. Acest lucru face ca organismul să elimine mai repede grăsimile decât se pot reproduce, astfel încât nu numai că se reduce celulita, dar corpul pierde şi în centimetrii. Lipomasajul de la Endermologie este ultima generaţie de tratamente Endermologie dedicat grăsimii localizate, celulitei şi conturului. Datorită inovaţiilor metodologice, rezultatele sunt mai vizibile şi mai rapide decât înainte. Masajul Endermologie (Lipomasajul) este foarte plăcut și combină metolodigie de mare precizie, dovedită clinic cu un protocol croit personalpentru fiecare pacient. Pacienții poartă un costum special pentru confort maxim și igienă pe durata întregului tratament.

Rezultate vizibile apar după aproximativ 6-10 şedinţe. În funcţie de tipul de celulită se recomandă cel puţin 14 şedinţe care se vor face de 2-3 ori pe săptămână. De asemenea, se recomandă ca după încheierea unui tratament să se facă câte 2 şedinţe lunar pentru întreţinere. Rezultate remarcabile apar, conform studiiilor, începând cu primele 6 şedinţe!

Nu uita însă să bei multe lichide – în general dar mai cu seamă pe perioada tratamentului, pentru a uşura eliminarea toxinelor evacuate din derm şi hipoderm prin tratament.

Lipomasajul cu endermologie nu este un tratament de slăbire! Prin acest tratament, greutatea corporală nu scade, iar centimetrii care se pierd sunt rezultat al remodelarii corporale. Pentru slăbire este recomandată o alimentaţie adecvată.

Efectele observate ale tratamentului LPG: Lipomasajul de la Endermologie este un tratament unic, non-invaziv pentru a da un nou contur corpului, pentru a reduce celulita şi a îmbunătăţi calitatea pielii.

Tratamentul acţionează asupra următorilor factori pentru a obţine rezultatele urmărite:

  • Creşterea circulaţiei sanguine şi limfatice;
  • Reducerea ţesutului de conexiune;
  • Îmbunătăţirea metabolismului grăsimilor;
  • Stimularea producerii de colagen;
  • Exfolierea tegumentului.

Tratează eficient toate tipurile de celulită:

  • celulita compactă, fibroasă;
  • celulita moale – cu retenţie de apă;
  • celulita dureroasă;
  • celulita veche sau nouă (apărută după o sarcină).

Durata unei ședinte de tratament LPG: 35 minute.

Fă o programare