Thermage

Thermage

Terapie neinvazivă cu radiofrecvență (RF) care poate ajuta la netezirea, strângerea și conturarea pielii pentru un aspect general mai tânăr, atât pentru față, cât și pentru corp

THERMAGE

Sistemul Thermage este o terapie neinvazivă cu radiofrecvență (RF) care poate ajuta la netezirea, strângerea și conturarea pielii pentru un aspect general mai tânăr.

Thermage este un tratament unic pe bază de radiofrecvenţă care încălzeşte straturile adânci ale pielii, în timp ce suprafaţa pielii este răcită pentru a fi păstrată intactă în timpul procedurii. În urma acestei proceduri avansate pielea își recapătă aspectul întinerit și hidratat, iar rezultatele sunt vizibile chiar după prima ședință, ceea ce este o adevărată încântare pentru paciente! În afară de rezultatele senzaționale care apar în zona feței și a gâtului, Thermage, acest tratament inovator, acționează și asupra brațelor, a abdomenului, coapselor și feselor pentru ca întreg corpul să fie mai tonifiat și să aibă un aspect mult îmbunătățit.Thermage reprezintă o soluție ideală, ce nu implică chirurgie sau tratamente invazive, pentru a stimula producția de colagen, afectată odată cu înaintarea în vârstă.
• Reface producția de colagen
• Reduce aspectul liniilor fine și al ridurilor
• Reface pielea laxă
• Netezește suprafața pielii pentru o textură îmbunătățită
• Estompează imperfecțiuni ale pielii, cum ar fi cicatricile de acnee

Împreună cu specialiștii Silhouette Medical Beauty poți să îți recapeți tonusul și să te bucuri de proceduri eficiente, cu efecte din interior, care se reflectă și în exterior.

Fă o programare