Spectro Check

Solutia pentru detectarea si monitorizarea markerilor fiziologici în mai putin de 3 minute.

SpectroCheck

Procedura în premiera realizata în Silhouette Medical Beauty

PhysioQuanta se remarca prin crearea unei game tehnologice precum SO/CHECK, cu modulele sale OligoCheck, CardiCheck si GniomCheck, precum si a suplimentelor alimentare Physiosens.

Astfel, platforma de wellbeing SoCheck include 3 diferite tipuri de analiza:

  • Oligo/check
  • Cardi/check – evaluarea flexibilității arterelor
  • Gniom/check

Evaluarea Silhouette Spectro Check, desfasurata pe platforma So/Check, ofera solutia pentru detectarea si monitorizarea markerilor fiziologici în mai putin de 3 minute. Platforma este legata de un acces personal si securizat pe o aplicatie conectata la Internet.

  • Evaluarea bilanturilor nutritionale: vitamine, minerale, metale grele
  • Evaluarea functiilor fiziologice
  • Evaluarea starii de stress

Platforma So/Check reuneste cele mai bune tehnologii si inovatii într-un mod intuitiv si eficient.

OLIGO / CHECK

Oligo / Check evalueaza instantaneu mineralele, vitaminele, oligoelementele, stresul oxidativ si metalele grele prin fotometrie direct în cabinetul medicului. Va permite sa beneficiati de o evaluare rapida, nedureroasa si non-invaziva.

Cardi/Check evalueaza stresul acut si cronic prin echilibrul ritmic, pe baza a 5 indicatori: coerenta cardiaca, Cardistress, ANS (sistemul nervos autonom), coerenta cardiaca si RTI (indicele problemelor respiratorii). Algoritmii utilizati pentru Cardiflex se bazeaza pe doua puncte ale undei pulsului: sistola si reflexie, estimand flexibilitatea arteriala. CardiStress arata indicele de stres si capacitatea fiziologica de a rezista la stres. Aceasta estimare se bazeaza pe activitatea coerentei cardiace si a ANS. Cardi/Check functioneaza pe baza pulsoximetriei si analizeaza continuu cantitatea de oxigen in circulatia din artere. Este folosit pentru a masura ritmul cardiac si cantitatea de oxigen transportata de sange.

Fa o programare