Spectro Check

Spectro Check

Soluția pentru detectarea și monitorizarea markerilor fiziologici în mai puțin de 3 minute

SpectroCheck

Procedură în premieră realizată în Silhouette Medical Beauty

PhysioQuanta se remarcă prin crearea unei game tehnologice precum SO/CHECK, cu modulele sale OligoCheck, CardiCheck si GniomCheck, precum și a suplimentelor alimentare Physiosens.

Astfel, platforma de wellbeing SoCheck include 3 diferite tipuri de analiză:

  • Oligo/check
  • Cardi/check – evaluarea flexibilității arterelor
  • Gniom/check

Evaluarea Silhouette Spectro Check, desfășurată pe platforma So/Check, oferă soluția pentru detectarea și monitorizarea markerilor fiziologici în mai putin de 3 minute. Platforma este legată de un acces personal și securizat pe o aplicație conectată la Internet.

  • Evaluarea bilanțurilor nutriționale: vitamine, minerale, metale grele
  • Evaluarea funcțiilor fiziologice
  • Evaluarea stării de stress

Platforma So/Check reunește cele mai bune tehnologii și inovații într-un mod intuitiv și eficient.

OLIGO / CHECK

Oligo / Check evaluează instantaneu mineralele, vitaminele, oligoelementele, stresul oxidativ și metalele grele prin fotometrie direct în cabinetul medicului. Vă permite să beneficiați de o evaluare rapidă, nedureroasă și non-invazivă.

Cardi/Check evaluează stresul acut și cronic prin echilibrul ritmic, pe bază a 5 indicatori: coerență cardiacă, Cardistress, ANS (sistemul nervos autonom), coerență cardiacă și RTI (indicele problemelor respiratorii). Algoritmii utilizați pentru Cardiflex se bazează pe două puncte ale undei pulsului: sistola și reflexie, estimând flexibilitatea arterială. CardiStress arată indicele de stres și capacitatea fiziologică de a rezista la stres. Această estimare se bazează pe activitatea coerenței cardiace și a ANS. Cardi/Check funcționează pe bază pulsoximetriei și analizează continuu cantitatea de oxigen în circulația din artere. Este folosit pentru a măsura ritmul cardiac și cantitatea de oxigen transportată de sânge.

Cum funcționează?

Utilizează o tehnologie optică numită spectrofotometrie care măsoară absorbția sau densitatea optică a unei substanțe chimice în țesutul/celulele corpului.
Aceștia sunt câțiva dintre markerii măsurați prin OLIGO / CHECK:

Vitamina D3:

Vitamina D (în combinație cu vitamina K) este importantă pentru prevenirea cancerului de sân.

Iod:

Funcționarea adecvată a tiroidei, ovarelor, prostatei și colonului depinde de nivelul de iod.

Magneziu:

Ajută la restabilirea echilibrului hormonal, a ciclurilor de somn și la reglarea inflamației.

Seleniu:

Afectează mecanismele prin care tumorile cresc.

Vitamina B:

Există 8 vitamine B care afectează organismul și toate sunt necesare pentru prevenirea cancerului.

Vitamina C:

Este un antioxidant esențial pentru sistemul imunitar și sănătatea cardiovasculară.

Vitamina K2:

D3 si K2 ajută la realizarea unui echilibru optim de calciu și la întărirea oaselor. Au un rol important în sistemul imunitar și echilibrul hormonal.

Cardi/Check evaluează stresul acut și cronic prin echilibrul ritmic, pe bază a 5 indicatori: coerența cardiacă, Cardistress, ANS (sistemul nervos autonom), coerența cardiacă și RTI (indicele problemelor respiratorii). Algoritmii utilizați pentru Cardiflex se bazează pe două puncte ale undei pulsului: sistola și reflexie, estimând flexibilitatea arterială. CardiStress arată indicele de stres și capacitatea fiziologică de a rezista la stres. Această estimare se bazează pe activitatea coerenței cardiace și a ANS. Cardi/Check funcționează pe baza pulsoximetriei și analizează continuu cantitatea de oxigen în circulația din artere. Este folosit pentru a măsura ritmul cardiac și cantitatea de oxigen transportată de sânge.

În funcție de diagnosticul oferit de platformă, pacientului ii este recomandată o dietă personalizată ce include, de asemenea, suplimentele alimentare Physiosens, fabricate de aceeași companie franțuzească.

Cele 19 suplimente alimentare au fost create pentru a trata diferite probleme ce pot apărea în organism, de la procesul de detox, până la deficiențele de minerale, oligoelemente, etc.

Analiza So/Check este realizată și interpretată la Silhouette Medical Beauty de Ruxandra Plesea, medic specialist diabet zaharat, nutriție și boli metabolice.

Fă o programare