Ultratone Futura PRO

Ultratone Futura PRO

Tratament de biostimulare pentru regenerare, slabit, tonifiere, celulita, postnatal, detoxifiere, drenaj limfatic.

Ultratone Futura PRO

Tratament pentru slăbire cu ultrasunete

Aparatul pe bază de ultrasunete Ultratone Futura Pro este cel mai performant aparat în domeniu și acționează prin biostimulare, având ca particularitate atât complexul de unde ultra-wave cu acțiune rotativă la suprafață și elicoidală în profunzime cu rolul de a rezolva un spectru larg de probleme, cât și lumina bioptică cu efect de regenerare la nivel celular.

Ultratone Futura Pro este un tratament de stimulare bioptică, în care sunt combinate proprietățile energizante și cicatrizante ale razelor optice, cu biostimularea dată de curentul electric, pentru regenerare, slăbit, tonifiere, celulită, postnatal, detoxifiere, drenaj limfatic.

Prin biostimulare, ultrasunete şi microcurenţi, acest aparat combate toate problemele siluetei. Programele biosecvenţiale oferă o stimulare identică cu cea produsă în cadrul rezultatului fizic. Biostimularea elibereaza un plus total eficient intregului corp, stimuland fibra musculara si tesutul. Fiecare program a fost proiectat pentru a produce cele mai bune cicluri de exercitii potrivite fiecarui tratament dorit: slabire si remodelare, tonifiere, detoxifiere, antrenamente sportive.Dintre toate tratamentele pentru slăbire puse la dispoziție de Silhouette, tratamentul pentru slăbire Ultratone Futura Pro este unul dintre cele preferate de către doamne și domnișoare, dar și de către bărbați și asta se datorează mai ales rezultatelor deosebite, constatate în cadrul studiilor efectuate. Este și un tratament preferat de mămicile proaspete, după naștere, întrucât ajută organismul să se refacă în perioada postnatală.

Durata tratamentului Ultratone Futura Pro: 30 minute
Efectele observate ale tratamentului Ultratone Futura Pro: detoxifiere, pierdere în centimetru, cu rezultate de diminuare a aspectului de coajă de portocală.

 

Fa o programare