Viora

Viora

Tratament cu radiofrecvență ce stimuleaza regenerarea naturala a colagenului cu efect de lifting si antirid.

Trament facial Viora

Tratament cu radiofrecvență ce stimuleaza regenerarea naturala a colagenului cu efect de lifting si antirid.

Cura de tratament facial este de 3-6 sedinte, la interval de 2-3 saptamani. Durata tratamentului la nivelul unei zone este de 15-30 min. Dupa terminarea curei de tratament, se recomanda 1 sedinta la fiecare 3-6 luni, in functie de rezultatele individuale.

 

Tratament de remodelare corporală Viora

Tratament corporal cu RF cu multiple lungimi de unde, stimularea drenajului limfatic, activarea circulatiei, pentru diminuarea celulitei si remodelare pe zonele de interes.


Tratament Viora Reaction pentru Fermitate și Tonifiere

Reaction Viora aparat avansat – tratament care se bazeaza pe radiofrecventa cu multiple lungimi de unde combinate cu vacuum terapie cu efect de stimularea a drenajului limfatic si activare a circulatiei sangvine. Dureaza 60 de minute.

Tratament corporal cu radiofrecvență cu multiple lungimi de unda, combinate cu vacuum terapie, stimularea drenajului limfatic, activarea circulatiei, pentru obtinerea fermitatii cutanate pe zonele de interes.

Contraindicatii Viora: dermatite, tatuaje sau machiaj permanent, implanturi metalicem, pacemaker, defibrilator, coagulopatii, medicamente (anticoagulante, CST), neoplazii, hipo/hipertiroidie, zone cu liposuctie/ alte interventii chirurgicale (< 3 luni), diabet zaharat, herpes simplex.


Fa o programare