Viora

Viora

Tratament cu radiofrecvență ce stimuleaza regenerarea naturala a colagenului cu efect de lifting si antirid.

Trament facial Viora

Tratament cu radiofrecvență ce stimulează regenerarea naturala a colagenului cu efect de lifting și antirid.

Cura de tratament facial este de 3-6 ședințe, la interval de 2-3 săptămâni. Durata tratamentului la nivelul unei zone este de 15-30 de minute. După terminarea curei de tratament, se recomanda 1 ședință la fiecare 3-6 luni, în funcție de rezultatele individuale.

Tratament de remodelare corporală Viora

Tratament corporal cu RF cu multiple lungimi de unde, stimularea drenajului limfatic, activarea circulației, pentru diminuarea celulitei si remodelare pe zonele de interes.


Tratament Viora Reaction pentru Fermitate și Tonifiere

Reaction Viora aparat avansat – tratament care se bazează pe radiofrecvența cu multiple lungimi de unde combinate cu vacuum terapie cu efect de stimularea a drenajului limfatic si activare a circulatiei sangvine. Dureaza 60 de minute.

Tratament corporal cu radiofrecvență cu multiple lungimi de unda, combinate cu vacuum terapie, stimularea drenajului limfatic, activarea circulației, pentru obținerea fermității cutanate pe zonele de interes.

Contraindicatii Viora: dermatite, tatuaje sau machiaj permanent, implanturi metalicem, pacemaker, defibrilator, coagulopatii, medicamente (anticoagulante, CST), neoplazii, hipo/hipertiroidie, zone cu liposuctie/ alte intervenții chirurgicale (< 3 luni), diabet zaharat, herpes simplex.


Fa o programare