Viora

Viora

Tratament cu radiofrecvență ce stimulează regenerarea naturală a colagenului cu efect de lifting și anti-rid.

Trament facial Viora

Tratament cu radiofrecvență ce stimulează regenerarea naturală a colagenului cu efect de lifting și anti-rid.

Cura de tratament facial este de 3-6 ședințe, la interval de 2-3 săptămâni. Durata tratamentului la nivelul unei zone este de 15-30 de minute. După terminarea curei de tratament, se recomandă 1 ședință la fiecare 3-6 luni, în funcție de rezultatele individuale.

Tratament de remodelare corporală Viora

Tratament corporal cu RF cu multiple lungimi de unde, stimularea drenajului limfatic, activarea circulației, pentru diminuarea celulitei și remodelare pe zonele de interes.


Tratament Viora Reaction pentru Fermitate și Tonifiere

Reaction Viora aparat avansat – tratament care se bazează pe radiofrecvența cu multiple lungimi de undă combinate cu vacuum terapie cu efect de stimularea a drenajului limfatic și activare a circulației sangvine. Durează 60 de minute.

Tratament corporal cu radiofrecvență cu multiple lungimi de undă, combinate cu vacuum terapie, stimularea drenajului limfatic, activarea circulației, pentru obținerea fermității cutanate pe zonele de interes.

Contraindicații Viora: dermatite, tatuaje sau machiaj permanent, implanturi metalicem, pacemaker, defibrilator, coagulopatii, medicamente (anticoagulante, CST), neoplazii, hipo/hipertiroidie, zone cu liposucție/ alte intervenții chirurgicale (< 3 luni), diabet zaharat, herpes simplex.


Fă o programare