Vivace

Vivace

Tehnologie avansată de microneedling care folosește radiofrecvența dublu fracționată pentru stimularea producției naturale de colagen.

Radiofrecvență cu Vivace

Ce este VIVACE?

VIVACE este o nouă tehnologie avansată de microneedling care folosește radiofrecvența dublu fracționată pentru stimularea producției naturale de colagen. Rezultatele acestei proceduri minim invazive constau în redarea fermității conturului feței, estomparea ridurilor, tratarea acneei și a cicatricilor postacneice, cât și minimizarea porilor. Calitatea pielii este vizibil îmbunătățită încă de la prima procedură.

Cum funcționează tratamentul VIVACE?

Procedura presupune folosirea unor micro-ace sterile care, atunci când injectează pielea, creează multe canale microscopice adânc în dermă. Canalele rămân deschise 4 până la 6 ore, ceea ce stimulează corpul să producă un nou colagen, într-un proces natural de vindecare. Acest procedeu, dublat de folosirea cu precizie a radiofrecvenței la 31 de nivele diferite de penetrare, face ca VIVACE să aibă rezultate excepționale.

Printre problemele pe care VIVACE le poate trata se numără:

  • Cicatricile postacneice;
  • Porii dilatați;
  • Ridurile fine și profunde;
  • Fermitatea și calitatea pielii;
  • Redefinirea conturului;
  • Vergeturile.

Cum decurge tratamentul?

În urma consultației, veți stabili un plan de tratament împreună cu specialistul Silhouette - fie o unică ședintă pentru un boost de revigorare, fie 4-6 tratamente la distanță de 4-6 săptămâni pentru o rejuvenare completă și de durată. O ședință durează 40 de minute, la care se adaugă cele 20 de minute dinaintea tratamentului, în care crema anestezică își face efectul. La finalul procedurii vi se va aplica o mască de față cu efect calmant și este ideal să nu vă machiați timp de cel puțin 6 ore, să nu mergeți la sală și să nu faceți baie de soare în ziua respectivă. Efectele sunt vizibile imediat și durează până la 6 luni, de la persoană la persoană. Repetarea procedurii conform schemei de tratament asigură menținerea îndelungată a rezultatelor.

Fă o programare