Testimoniale

Testimoniale

Mulțumim tuturor pacienților care ne trec pragul!

 

2022 #SilhouetteBeautyTalks

 

Arăți și te simți bine!

Tehnologiile vârf de lance aduse în 2022 la Silhouette Medical Beauty au încântat pacienții. Cristina Feather vorbește în acest material despre INDIBA, o tehnologie cu efecte senzaționale. „Am devenit super fan INDIBA. De fiecare dată sunt entuziasmată și vorbesc cu toată lumea despre acest tratament.”

Mulțumim pentru încredere, Cristina Feather!

 

                                                                                       

 

Arăți și te simți bine!

„La orice vârstă trebuie să arăți bine, să te simți bine!”, acesta este crezul pacientei noastre și motivul principal pentru care ne-a ales. Grija față de propria persoană a făcut-o pe Carmen să aibă o a doua casă, Silhouette Medical Beauty.

Mulțumim pentru încredere!

                                               

                                                                                                          

 

Arăți și te simți bine!

“Vreau să vă spun că văd Silhouette de cel putin 10 ani… sunteți a două mea familie. Când vin aici am oază mea de liniște, nu știu ce aș face fără voi”.

Suntem recunoascători pentru pacientele noastre!

Mulțumim pacientei noastre dragi pentru încredere si cuvintele frumoase!

 

                                                                                               

 

Arăți și te simți bine!

Silhouette Medical Beauty înseamnă un sistem integrat de servicii medicale și tratamente inovative, cu focus către nevoile exclusive ale pacientului.

“Am făcut tratamente și corporale și faciale și consider că arăt mult mai bine după ele”.

Mulțumim pentru încredere!

 

                                                                                        

 

Arăți și te simți bine!

„Mă simt excelent în echipă”, au fost cuvintele pacientei noastre.

Mulțumim pentru încredere!

 

                                                                                        

 

 

Arăți și te simți bine!

“Sunt pacientă fidelă și ascultătoare a doamne doctor Ina Șoșoacă de foarte mult timp.”

Mulțumim pentru încredere!

 

 

                                                                                        

 

 

Arăți și te simți bine!

"Promit ca la anul o sa vin mai des".

Mulțumim pentru încredere!

                                                                                           

 

 

 

 

 

INAUGURARE SILHOUETTE MEDICAL BEAUTY

"Ce tehnologii ți-au atras atenția la Silhouette Medical Beauty?”
“Întodeauna Silhouette și Topline mă surpind cu tot felul de tehnologii. Sunt invitat și pot să spun că fac parte din această mare familie Silhouette…”, ne-a spus Cătălin Botezatu. A fost prezent la evenimentul de lansare a noului concept medical&beauty, fapt pentru care îi mulțumim ? și suntem onorați că îl avem mereu alături.
Frumusețea vine din interior, iar prin tehnologiile revoluționare pe care Silhouette Medical Beauty le are în clinici, dorim să venim în sprijinul pacienților cu proceduri și tratamente personalizate pentru ca aceștia să aibă o stare de bine care să se reflecte în fiecare aspect al vieții, inclusiv în calitatea pielii, tonus și vitalitate.
Ascultă un testimonial cu creatorul de modă, Cătălin Botezatu. 

 

„Ce tehnologii ți-au atras atenția la Silhoeutte Medical Beauty?”
„Cele non-invazive. Sunt adepta tehnologiilor care nu interferează cu principiile mele de viață. În orice caz, pot spune că Silhouette, echipa medicală a Silhouette, face acum ca totul să oprească timpul în loc, ceea ce este foarte frumos”, au fost cuvintele Andreei Marin, prezentă la evenimentul de lansare a noului concept medical&beauty. Ca de fiecare dată alături de noi, Andreea Marin ne-a făcut onoarea de a fi prezentă la un eveniment esențial pentru industria medical&beauty.

 

 

"Ce tehnologii ți-au atras atenția la Silhouette Medical Beauty?”
„Mi-a plăcut foarte mult că există posibilitatea să ai parte de o diagnoză, să știi exact de ce are nevoie tenul tău. Adică să nu folosești o cremă sau un ser pur și simplu pentru că e la modă sau că ți le-a recomandat cineva. Îți faci o diagnoză și medicul dermatolog poate să îți recomande exact ceea ce ți se potrivește tipului de ten”, ne-a povestit Simona Pătruleasa despre experiența ei la evenimentul de lansare medical&beauty.
În cadrul Silhouette avem o abordare multidisciplinară pentru a găsi echilibrul interior-exterior, iar alături de noi sunt oameni care au aceleași valori și principii.

 

„Ce tehnologii ți-au atras atenția la Silhouette Medical Beauty?”
„Un fel de chiromanție estetică, un aparat care identifică dacă sunt suficiente minerale în corp și așa mai departe și mi se pare un pas foarte mare acesta, de a nu ne mai înțepa, de a nu intra cu acul în venă pentru a afla lucruri despre interior și a afla informații despre sănătatea noastră și despre lucrurile esențiale pentru sănătatea noastră din țesut”, ne-a povestit Amalia Enache care, în cadrul evenimentului de lansare a conceptului medical&beauty a descoperit fabuloasa tehnologie Spectro Check.
Cu ajutorul lui realizezi evaluarea bilanțurilor nutriționale: vitamine, minerale, metale grele, evaluarea funcțiilor fiziologice și evaluarea stării de stress.

 

 

„Ce tehnologii ți-au atras atenția la Silhouette Medical Beauty?”
„Îmi principiu cam tot ce au disponibil, dar am remarcat o tehnologie laser nouă care presupune un ușor lifting al ochilor și merge foarte tare pentru ridurile acestea de lângă ochi, pe pleoapele superioare și inferioare și este un tratament pe care l-aș încerca pentru că nu este invaziv, am înțeles că nu este foarte dureros și pentru că oferă rezultate pe o perioadă de timp destul de îndelungată”, ne-a dezvăluit Sonia Argint.
Tratamentele Foxy Eyes și Smooth Eyes sunt doar două tratamente ce se pot realiza cu platforma laser SP Dynamis, efectele fiind incredibile chiar si după prima ședință.

 

 

„Ce tehnologii ți-au atras atenția la Silhouette Medical Beauty?”
„Mi-a plăcut faptul că s-a schimbat protocolul LPG. Îmi plăcea și înainte, dar acum mi se pare foarte interesant pentru că s-au adăugat niște serumuri, niște capsule din compuși naturali. Este un tratament pe care eu l-am făcut deseori și mă ajută de fiecare dată și cred că acum este și mai util pentru slăbit, conturarea siluetei, anticelulitic”, ne-a povestit Adina Buzatu despre tratamentele ei preferate.

 

 

„Ce tehnologii ți-au atras atenția la Silhouette Medical Beauty?”
„Clar m-a atras o tehnologie care poate să îmi înlăture petele de pigmentație care, am înțeles, se poate rezolva fix în 5 minute. Eu sincer am crezut că va trebui să stau cu această pată toată viața mea”, a povestit Giulia Nahmany, care ne-a onorat cu prezența la evenimentul de lansare medical&beauty.

 

„Ce tehnologii ți-au atras atenția la Silhouette Medical Beauty?”
„LPG-ul îmi este prieten și folosesc și acasă serul împreună cu crema dar, într-adevăr, rezultatele se văd mult mai bine în salon”, ne-a mărturisit Simona Țăranu.

Alături de noi ca de fiecare dată, Simona Țăranu este unul dintre oamenii care rămân deschiși la noutăți și încearcă noile tehnologii cu încredere. 

 

 

„Ce tehnologii ți-au atras atenția la Silhouette Medical Beauty?”
„Mi-ar plăcea să le încerc pe cele mai puțin invazive, cele non-invazive. Mi-a atras atenția laserul acela care face lifting și care ar fi, cred eu, cea mai tare chestie pentru mine”, ne-a dezvăluit Livia Graur.

O prezență plăcută întotdeauna, Livia Graur ne-a bucurat și de această dată și a fost alături de noi la un eveniment pe care l-am pregătit în cele mai mici detalii.

 

 

 

LANSARE SO/CHECK

Sistemul SO/CHeck prezentat în premieră la Silhouette Medical Beauty are la baza o mulțime de studii științifice, este o tehnologie dovedită, ușor de folosit, non-invazivă, ce oferă rezultate imediate. Avantajele acestei tehnologii inovatoare sunt multiple, atât pentru pacienți, cât și pentru medici. 

Multumim Andreea Perju pentru prezenta!

 

Silhouette Medical Beauty îți pune la dispoziție noua tehnologie SO/Check care evaluează instantaneu mineralele, vitaminele, oligoelementele, stresul oxidativ și metalele grele prin fotometrie – direct în cabinetul medicului.

Multumim Raluca Obadescu pentru prezenta!

 

 

Platforma SO/Check reunește 3 dispozitive care implementează cele mai bune tehnologii și inovații într-un mod intuitiv și eficient: Oligo/Check, Cardi/Check, Gniom/Check.

Multumim Sorin Fredholm pentru prezenta!

 

 

În funcție de diagnosticul oferit de patforma SO/Check, pacientului îi este recomandată o dietă personalizată ce include, de asemenea, Suplimentele alimentare Physiosens. Cele 19 suplimente alimentare au fost create pentru a trata diferite probleme ce pot apărea în organism, de la procesul de detox, până la deficiențele de minerale, oligoelemente, etc.

Multumim Larisa Lupoaia pentru prezenta!