Menține pielea suplă cu Vivace

17 Jul 2023

317

Dermato-estetică

Menține pielea suplă cu Vivace

Pe măsură ce timpul trece, pielea noastră reflectă înaintarea în vârstă, iar semnele îmbătrânirii devin vizibile. Ridurile și liniile fine își fac vizibilă prezența, elasticitatea și fermitatea se diminuează, iar tenul poate părea uscat și lipsit de strălucire. Din fericire, există soluții pentru a ameliora aceste semne. Vivace este un tratament revoluționar care încetinește procesul de îmbătrânire și îți menține pielea sănătoasă și suplă pe termen lung.

Ce este Vivace?

Vivace este un aparat de ultimă generație, care a adus o adevărată revoluție în industria estetică. Prin combinația unică a două tehnologii avansate - microneedling și radiofrecvență dublu-fracționată - Vivace stimulează producția naturală de colagen și redă tenului și pielii corpului aspectul ferm, întinerit și fără imperfecțiuni, cu rezultate imediate.

Care sunt indicațiile tratamentului Vivace?

  • Cicatricile postacneice
  • Porii dilatați
  • Ridurile fine și profunde
  • Fermitatea și calitatea pielii
  • Redefinirea conturului
  • Vergeturile

Un beneficiu important al procedurii Vivace este faptul că este potrivită pentru orice tip de piele, inclusiv pentru pielea bronzată și poate fi efectuată în orice perioadă a anului, chiar și în timpul verii.

Cum funcționează tratamentul Vivace?

Procedura se realizează cu ajutorul unui aparat dotat cu 36 de micro-ace, având dimensiunea optimă pentru un tratament precis la nivelul feței, gâtului, decolteului, mâinilor sau corpului. Pentru zona facială, procedura poate fi efectuată pe întreaga față sau pe zone distincte (frunte și ochi, obraji, bărbie și zona mandibulară, gât), în funcție de nevoile fiecărui pacient.

În momentul în care micro-acele sterile sunt introduse în piele, acestea creează o rețea de canale microscopice. Aceste canale rămân deschise timp de 4 până la 6 ore, stimulând corpul să producă în mod natural mai mult colagen, într-un proces de vindecare activ. Pentru o regenerare intensă a pielii, tehnica de microneedling este completată de folosirea radiofrecvenței dublu-fracționate la 31 de nivele diferite de penetrare.

Radiofrecvența acționează prin emiterea unor unde care pătrund în straturile pielii, încălzind selectiv țesuturile conjunctive, în care fibrele de colagen sunt ancorate. Această încălzire locală stimulează celulele specializate, numite fibroblaste, să producă noi fibre de colagen și elastină.  Rezultatul este o piele mai fermă, mai elastică și cu aspect rejuvenat.

Aparatul folosit în tratamentul Vivace este dotat cu două capete: unul cu lumină roșie și un altul cu lumină albastră.

  • Capătul cu lumină roșie este folosit pentru pielea matură, având acțiune regeneratoare și de lifting facial. În plus, este eficient în tratarea cicatricilor post-acneice și a vergeturilor, pentru o piele fără imperfecțiuni.
  • Capătul cu lumină albastră este conceput pentru a trata acneea, tenul seboreic sau porii dilatați. Prin efectul său antibacterian, acest capăt acționează împotriva bacteriilor responsabile de apariția acneei, asigură o curățare eficientă a pielii și contribuie la ameliorarea aspectului porilor, prin micșorarea acestora.

Cum decurge tratamentul Vivace?

Înainte de a începe tratamentul Vivace, este necesară o consultație cu un specialist în dermatologie estetică pentru a evalua nevoile pielii tale. Acesta îți poate recomanda fie o singură ședință pentru un boost regenerator, fie 4-6 tratamente la distanță de 4-6 săptămâni pentru o rejuvenare completă, cu efect de durată.

Procedura este complet nedureroasă, datorită aplicării unei creme anestezice. O ședință durează 40 de minute, la care se adaugă și cele 20 de minute pregătitoare, în timpul cărora crema anestezică își face efectul. La finalul procedurii se aplică o mască de față cu efect calmant și este recomandat să nu te machiezi timp de cel puțin 6 ore, să nu mergi la sală și să nu faci baie de soare în ziua respectivă. Procedura nu necesită perioadă de recuperare, astfel că poți reveni la activitățile obișnuite în aceeași zi. Efectele sunt vizibile imediat și durează până la 6 luni, de la persoană la persoană.

Care sunt contraindicațiile tratamentului Vivace?

Procedura nu este recomandată persoanelor care prezintă virusul herpes simplex, veruci, eczeme, psoriazis sau pacienților care urmează tratament cu anticoagulante sau chimio/radioterapie.

Cu Vivace vei descoperi secretul unei pielii radiante, fermecătoare și întinerite, într-un mod sigur și eficient. În prezent, în cadrul clinicilor Silhouette Medical Beauty, avem o ofertă specială pentru procedura de Radiofrecvență Vivace, despre care poți afla mai multe dacă dai click aici.

 

Abonează-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale în fiecare lună. Trebuie doar să te abonezi la newsletter. Completează formularul cu numele, prenumele și adresa ta de email și vei fi la curent cu tot ce este nou în clinicile medicale Silhouette.