Totul despre liftingul facial cu radiofrecvență cu microace

05 Aug 2024

545

Dermato-estetică

Totul despre liftingul facial cu radiofrecvență cu microace

Radiofrecvența cu microace este una dintre cele mai eficiente proceduri anti-aging, fiind o soluție minim-invazivă și non-chirurgicală de lifting facial. Stimularea producției de colagen, îmbunătățirea aspectului și a fermității pielii sunt doar o parte dintre beneficiile acestui tratament.

Există mai multe tipuri de radiofrecvență, fiecare având caracteristici și avantaje specifice. Unul dintre cele mai avansate tratamente disponibile în acest moment este radiofrecvența cu microace, REVERSO, dezvoltată de INDIBA, lider mondial în tehnologie medicală. Datorită tehnologiilor inovatoare integrate, REVERSO oferă un tratament de lifting facial foarte eficient, sigur și complet personalizat, adaptat nevoilor fiecărui pacient.

Cum acționează radiofrecvența cu microace REVERSO?

REVERSO utilizează un dispozitiv cu microace pentru a trimite curenții de radiofrecvență direct în straturile profunde ale pielii. Tehnologia sa avansată de radiofrecvență fracționată (Deep fractional RF), acționează în profunzimea tenului, ceea ce permite obținerea unui rezultat vizibil și de durată de lifting și fermitate.

Procedura cu REVERSO combină, în același tratament, încălzirea în profunzime cu peelingul tenului. Energia radiofrecvenței, odată pătrunsă în piele, se transformă în căldură de intensitate mare și coagulează colagenul și elastina. Acest proces declanșează răspunsul natural de vindecare al organismului, care accelerează producția de colagen nou și elastină, proteine vitale pentru menținerea fermității și elasticității pielii.

În același timp, la suprafața pielii, REVERSO produce o ablație (distrugerea controlată) a țesuturilor prin vaporizare, favorizând reînnoirea tenului. Ablația selectivă elimină straturile deteriorate ale epidermei, stimulând pielea să înceapă un proces natural de vindecare și să genereze un nou strat de celule sănătoase.

Cu ce diferă REVERSO față de alte tratamente cu radiofrecvență?

Acțiune în profunzime

REVERSO integrează tehnologia Very Sharp Pin (VSP), utilizând microace foarte ascuțite cu un unghi de 15°, care pot pătrunde în derm până la o adâncime de 1 mm. Aceasta permite o regenerare profundă și durabilă a pielii.

Rapiditate și confort sporite

Vârful REVERSO emite impulsuri electrice pe secundă, care acoperă o zonă mai mare de tratament, asigurând astfel o eficiență sporită. Procedura este mai scurtă și mai puțin dureroasă, iar procesul de recuperare este mult mai rapid, variind între 24 și 72 de ore, comparativ cu alte dispozitive care necesită până la o săptămână sau mai mult pentru recuperare.

Putere ridicată

Pe măsură ce microacele pătrund în piele, ele furnizează, de asemenea, cantități precise de energie de radiofrecvență în straturile mai profunde ale pielii. Această energie generează căldură controlată, țintind țesuturile subiacente fără a afecta stratul exterior al pielii. Cu cât căldura este mai intensă, cu atât procesul de remodelare al țesuturilor este mai eficient, sigur și rapid.

Distribuție uniformă a energiei

REVERSO are integrat un sistem unic de scanare care distribuie uniform energia de radiofrecvență în zona tratată. Acest lucru reduce semnificativ riscul de hiperpigmentare sau inflamație post-tratament, asigurând rezultate mai sigure și mai consistente.

Efectele REVERSO asupra tenului

  • Îmbunătățește fermitatea pielii, cu efect de lifting
  • Reduce ridurile fine
  • Uniformizează textura tenului
  • Oferă luminozitate tenului
  • Șterge cicatricile postacneice
  • Micșorează porii
  • Redefinește conturul facial 

De câte ședințe am nevoie? 

Pentru a obține un efect de lifting facial optim si de durata, sunt necesare 3-4 ședințe de tratament, efectuate la un interval de 4-6 săptămâni. Rezultatele procedurii sunt progresive și devin tot mai vizibile pe măsură ce organismul produce nou colagen.

Care sunt reacțiile adverse și recomandările post-tratament?

Imediat după procedura cu REVERSO, pielea va fi ușor înroșită și inflamată, reacții care vor dispărea complet în decurs de 1 până la 3 zile. Pe durata tratamentului, este important să aplici protecție solară (SPF 50+) pe ten și să eviți expunerea directă la razele solare.

REVERSO este o soluție avansată și eficientă pentru cei care doresc să-și întinerească tenul și să îmbunătățească aspectul general al pielii, cu un minim de disconfort și un timp redus de recuperare.

Programează-te într-una dintre clinicile Silhouette pentru a beneficia de acest tratament inovator!

Abonează-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale în fiecare lună. Trebuie doar să te abonezi la newsletter. Completează formularul cu numele, prenumele și adresa ta de email și vei fi la curent cu tot ce este nou în clinicile medicale Silhouette.