Rolul endocrinologului si un proces frumos de imbatranire

03 Feb 2022

1940

Medical

Rolul endocrinologului si un proces frumos de imbatranire

Rolul endocrinologului si un proces frumos de imbatranire

La Silhouette Medical Beauty ne mandrim cu specialisti de top, iar dr. Anca Dragutescu este unul dintre acestia, fiind un medic endocrinolog cu un portofoliu impresionant de pacienti fericiti.

Tu stii ce inseamna perimenopauza, ce efecte are asupra corpului unei femei si cum poti preveni urmarile negative ale acesteia?

Medicul endocrinolog explica, iar mai mult decat atat, tot de la dr. Dragutescu explica cum poate sa afecteze menopauza tenul, unghiile, parul, greutatea si nu numai.

Urmareste video-ul AICI.

Nu poti sa adormi ore in sir si ti-ai pierdut echilibrul emotional, iar schimbarile fizice te sperie? Exista solutii pentru a-ti recapata tonusul si starea de bine. Procesul natural de inaintare in varsta va decurge mult mai usor prin prevenire si ingrijire personalizata, iar medicii nostri detin experienta necesara pentru a-ti fi alaturi si pentru a coordona tratamente proaging.

In urma acestora o sa beneficiezi de o stare generala vizibil imbunatatita, pielea va deveni mai ferma si mai neteda, iar imaginea ta - atat exterioara, cat si interioara - va fi reflexia unei femei puternice - sigura pe ea.

Urmareste materialul de mai sus si pregateste-te pentru schimbarea in bine alaturi de profesionisti. 

Silhouette Medical Beauty, Calea Dorobanți 200 +40 734 340 625
Silhouette Medical Beauty, Blvd Regina Maria 14 +40 727 225 157

 

Aboneaza-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale in fiecare luna. Trebuie doar sa te abonezi la newsletter. Completeaza formularul cu numele, prenumele si adresa ta de email si vei fi la curent cu tot ce este nou in clinicile medicale Silhouette.