Obține un bronz sănătos cu Hydradermie Soleil

12 Jul 2023

275

Obține un bronz sănătos cu Hydradermie Soleil

Ce poate fi mai plăcut vara decât să ne bucurăm de un sejur relaxant la plajă? Statul la soare ne oferă o stare de bine și, în plus, vine la pachet cu o piele și un ten bronzat. Chiar dacă bronzul este considerat un simbol al frumuseții, este important să avem în vedere că expunerea la razele ultraviolete (UV) poate avea efecte dăunătoare asupra pielii, cum ar fi arsurile solare și îmbătrânirea prematură.

Pentru a obține un bronz sănătos și de lungă durată, evitând astfel complicațiile ce pot apărea în urma expunerii necontrolate la soare, este esențial să ne pregătim pielea în mod corespunzător.

Specialiștii în dermatologie estetică recomandă tratamentul de cosmetică facială Hydradermie Soleil de la Guinot pentru a pregăti eficient tenul înaintea expunerii la soare, dar și pentru a repara eventualele urme lăsate de razele UV. De asemenea, este obligatoriu să folosești cremă cu factor de protecție solară (SPF) în fiecare zi, indiferent dacă te expui sau nu la soare.

În ce constă tratamentul Hydradermie Soleil?

Acest tratament reunește tehnologia avansată a ionizării dinamice, care stimulează circulația sanguină și oxigenarea pielii, cu acțiunea produselor cosmetice premium Guinot Paris. Formulate de profesioniști, aceste produse conțin nu mai puțin de 56 de ingrediente active, precum vitamine, oligoelemente și minerale, oferind tenului o protecție sporită și o hidratare intensă în zilele de vară.

Cum decurge o ședință de tratament Hydradermie Soleil?

O ședință de tratament cosmetic Hydradermie Soleil durează aproximativ 50 de minute.

Pentru început, se efectuează o exfoliere a tenului, pentru a elimina impuritățile și excesul de celule moarte. Astfel, pielea va fi pregătită în mod optim pentru a absorbi ingredientele active din serurile pe care le aplicăm, în funcție de tipul de ten și de nevoile individuale.

În continuare, prin procesul de ionizare dinamică, se transmite energie către celulele pielii, facilitând distribuția eficientă a ingredientelor active conținute în ser. Aceasta înseamnă că substanțele benefice, precum vitaminele și antioxidanții, vor ajunge în straturile profunde ale pielii, oferindu-i acea hidratare intensă și revitalizantă.

Tratamentul se încheie cu un masaj relaxant și o mască, ce hidratează în profunzime și revitalizează tenul.

Specialiștii Silhouette Medical Beauty recomandă 2 ședințe de tratament Hydradermie Soleil înainte de plecarea în vacanță și alte 2 ședințe la întoarcere.

Până pe data de 15 august beneficiezi de o ofertă specială pentru tratamentul Hydradermie Soleil în clinicile Silhouette Medical Beauty.

Descoperă mai multe detalii despre ofertă și programează-te acum!

Abonează-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale în fiecare lună. Trebuie doar să te abonezi la newsletter. Completează formularul cu numele, prenumele și adresa ta de email și vei fi la curent cu tot ce este nou în clinicile medicale Silhouette.