Tratamente laser eficiente toamna

13 Sep 2023

551

Dermato-estetică

Tratamente laser eficiente toamna

După o vară în care pielea ta a fost expusă la razele UV, umiditate și aer condiționat, efectele negative asupra acesteia se resimt. Toamna, odată cu temperaturile mai scăzute și expunerea mai redusă la soare, este perioada ideală pentru a apela la soluții de rejuvenare a pielii și corectare a imperfecțiunilor. Fie că te preocupă aspectul ridurilor și al liniilor fine, petele pigmentare sau alte afecțiuni cutanate, tratamentele laser reprezintă o opțiune perfectă pentru a obține rapid rezultatele dorite, fără a necesita perioade lungi de recuperare.

Tehnologia laser este foarte avansată, iar medicii și experții beauty din cadrul clinicilor Silhouette Medical Beauty utilizează cele mai noi tipuri de lasere pentru a oferi soluții personalizate pacienților. În acest articol îți prezentăm cele mai eficiente tratamente laser care te vor ajuta să-ți revitalizezi pielea și să o pregătești pentru sezonul rece.

Tratamente laser SP Dynamis

Laserul SP Dynamis de la Fotona este un sistem inovator extrem de versatil, conceput pentru a efectua toate tipurile de tratamente estetice non-invazive majore. Acesta integrează două lungimi de undă laser complementare, Nd:YAG și Er:YAG, oferind o gamă variată de proceduri, cu aplicații în dermatologie, ginecologie și chirurgie.

 Indicațiile laserului SP Dynamis:

  • Augmentare non-invazivă a buzelor (procedura LipLase)
  • Lifting non-invaziv al sprâncenelor și pleoapelor superioare (procedura Foxy Eyes)
  • Rejuvenare perioculară (procedura Smooth Eyes)
  • Rejuvenare facială 4D
  • Tratament acnee și rozacee
  • Tratament cicatrici, vase capilare (vase Spider) și pete pigmentare
  • Tratament scalp pentru stimularea creșterii părului
  • Rejuvenare vaginală

Lungimea de undă Nd:YAG penetrează straturile profunde ale pielii, fiind folosit pentru proceduri de rejuvenare, stimulare a creșterii părului, tratarea acneei și terapii vasculare, printre altele. Modul revoluționar Fotona PIANO, cu impulsuri ultralungi, încălzește țesuturile în adâncime pentru a stimula producția de colagen și elastină, asigurând totodată siguranța epidermei și confortul pacientului pe durata procedurii.

Lungimea de undă Er:YAG realizează cu precizie ablația straturilor superficiale ale pielii, fiind ideală pentru tratamentele de resurfacing ale pielii – îndepărtarea imperfecțiunilor și rejuvenarea acesteia. Sistemul dispune de module speciale Fotona SMOOTH® și FRAC3® pentru proceduri minim-ablative cu coagulare rapidă sau proceduri de rejuvenare non-ablative. Astfel, tratamentele pot fi personalizate pentru fiecare pacient, variind de la peelinguri ușoare la cele mai profunde.

Pe lângă laserele performante Nd:YAG și Er:YAG, SP Dynamis include, de asemenea, unul dintre cele mai puternice lasere chirurgicale cu infraroșu, QCW (Quasi Continuous Wave) Nd:YAG, folosit pentru ablația cu laser endovenoasă, lipoliză și alte proceduri chirurgicale. Cu ajutorul acestui laser pot fi efectuate intervenții minim-invazive, cu recuperare rapidă, fără suturi sau cicatrici.

Laserul SP Dynamis are, de asemenea, aplicații în estetica ginecologică, oferind o alternativă non-invazivă pentru rejuvenarea vaginală. Acesta poate ameliora probleme comune precum laxitatea țesuturilor, atrofia vaginală, uscăciunea vaginală, incontinența urinară, dar și aspecte estetice, cum ar fi hiperpigmentarea.

Tratamente laser Discovery Pico

Discovery Pico este o tehnologie revoluționară în domeniul tratamentelor dermatologice cu laser, recunoscută pentru performanțele sale. Acest sistem oferă soluții non-invazive pentru majoritatea imperfecțiunilor comune ale pielii, inclusiv îndepărtarea tatuajelor.

Indicațiile laserului Discovery Pico:

  • Îndepărtare tatuaje de pe corp sau cosmetice (sprâncene, buze), de orice mărime și culoare
  • Lifting facial
  • Rejuvenare facială și a gâtului
  • Tratament acnee și cicatrici postacneice
  • Tratament pete pigmentare

Echipat cu trei lungimi de undă - 532 nm, 694 nm și 1064 nm și patru moduri de emisie a impulsurilor, Discovery Pico poate aborda o gamă variată de nevoi și proceduri dermatologice.  Piesa de mână a sistemului este perfect adaptată pentru a efectua tratamente faciale sigure și eficiente, cu recuperare rapidă.

Unul dintre aspectele care diferențiază laserul Pico este capacitatea sa de a îndepărta pigmentul din piele fără a afecta țesuturile. Acest lucru se datorează utilizării impulsurilor de energie extrem de scurte, în picosecunde, care generează un impact fotoacustic în țesutul pielii. Explozia de energie fragmentează pigmenții în particule de dimensiuni mici, ușor de eliminat de către organism. Astfel, laserul Discovery Pico îndepărtează în mod eficient atât tatuajele, cât și petele pigmentare care pot fi rezistente la alte proceduri cosmetice, cum ar fi petele solare și cicatricile postacneice.

Tratamentul cu laserul Discovery Pico reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc să își îmbunătățească aspectul și calitatea pielii, oferind soluții avansate și eficiente. Procedura se desfășoară foarte rapid și poate fi efectuată în orice sezon.

Programează o consultație la Silhouette Medical Beauty pentru a afla de la medicii noștri care este cel mai potrivit tratament laser pentru nevoile tale. Pregătește-te pentru sezonul rece cu o piele frumoasă și sănătoasă!

Abonează-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale în fiecare lună. Trebuie doar să te abonezi la newsletter. Completează formularul cu numele, prenumele și adresa ta de email și vei fi la curent cu tot ce este nou în clinicile medicale Silhouette.